Dynamica opening night

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Wat is Dynamica?
Dynamica is een muzikale ontdekkingsreis voor jongeren vanaf twaalf jaar. Je kan op je eigen tempo je talent ontwikkelen en vooral lekker genieten van muziek. Jammen staat bij ons centraal en om je daar in te begeleiden zijn er muziekdocenten aanwezig. Je kan ze vragen om je specifieke vaardigheden te leren of om je te begeleiden in een jamsessie.

Wie zijn we en waarom Dynamica?
Dynamica is door 040-projects opgestart en tot onze grote dank is POPEI bij ons aangesloten. We zijn allemaal mensen met een passie voor muziek. Deze passie hebben we al vanaf jongs af aan, maar merkte allemaal dat het lastig was om deze passie samen met anderen te laten groeien. We besloten dat we voor de toekomst juist dat muzikale gat te willen opvullen en plots was Dynamica geboren. We willen muziek en het ontdekken van instrumenten voor jeugd makkelijker, leuker en vooral gratis aanbieden, zodat zij wel de kansen krijgen die wij zochten. Dynamica wordt medemogelijk gemaakt door 040-projects, POPEI, Rockcity, Metal factory & Rockln school en Doe je ding.

Wat biedt Dynamica?
Dynamica biedt je een gezellige plek om samen met andere te jammen en muziek te ervaren. Juist als je geen ervaring of instrument hebt is Dynamica ‘The place to be’. Onze docenten zijn vaardig op instrumenten zoals Drums, Basgitaar, Keyboard en natuurlijk Gitaar. We raden iedereen aan je eigen instrument mee te nemen, maar voor degene zonder instrument hebben wij een aantal instrumentele sets geregeld. Je mag deze op aanvraag de hele avond gebruiken. Ook zijn er Bandworkshops als je samen met andere Dynamica bezoekers een bandje wilt vormen.

Waar is Dynamica?
Dankzij PopEi kunnen we Dynamica gratis aanbieden op Strijp-S in het muziekgebouw van POPEI. Bij de ingang van POPEI zal op de Dynamica avonden een Crewmember staan om je welkom te heetten en de juiste kant op te wijzen. 14 Januari zal er in de podiumruimte van de 3e etage muziekstukken worden gespeeld door onze docenten en andere aanwezige muzikanten om je een beeld te geven van wat jij kan leren!

Wanneer is Dynamica?
De openingsavond van Dynamica is op 14 Januari te POPEI. We komen om 18:00 samen op de 3e etage (3.05) om onszelf en de docenten voor te stellen en om te genieten van live muziek, waarna iedereen in de beschikbare oefenruimtes kan gaan jammen of een docent of andere muzikant kan opzoeken om van te leren.
Op 28 Januari, 11 & 18 februari en 4 & 18 Maart begint de avond ook om 18:00 en kan je samen met andere jammers meteen je docent, instrument en jamruimte opzoeken.
Elke Dynamica avond begint om 18:00 en eindigt rond 21:00

januari 14 2017

Details

Datum: 14 januari 2017
Tijd: 18:00 - 21:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics