Economia festival: een feest voor elastische en nieuwsgierige geesten

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Van 28-30 april vindt het eerste denkfestival van het Zuiden plaats in Natlab, Eindhoven: Economia, een festival over economie, zonder de economen… maar met:

georganiseerd door Baltan Laboratories

Een uitgebreide line-up van aansprekende internationale keynote sprekers, masterclasses, films, performances en kunst-installaties combineert nieuwe manieren van denken met praktische inzichten, humor en fictie. Verschillende disciplines van wetenschap en techniek schijnen hun licht op de economie, die van vandaag en van de toekomst.

Bekijk het volledige programma op thinkeconomia.com en beleef samen met ons economie op een totaal andere, diepgaande en speelse manier!

Facebook: https://www.facebook.com/thinkeconomia/

Twitter: https://twitter.com/thinkeconomia

Website: www.thinkeconomia.com

 

Kaartjes

Passe-partouts en dagpassen voor individuele festivaldagen zijn verkrijgbaar via https://www.eventbrite.nl/o/baltan-laboratories-8135615434]

 

Renewable Futures Conference

Onderdeel van Economia is de tweede Renewable Futures Conference, met als doel de grenzen van ons denken over de economie op te rekken. De conferentie wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met RIXC en het Renewable Futures programma. Mensen met een festivalticket kunnen ook deelnemen aan de conferentiepresentaties. Plaatsen zijn beperkt.

 

Het festival en de conferentie worden georganiseerd door Baltan Laboratories, Wiepko Oosterhuis is de curator van het programma. Economia wordt ondersteund door het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie, Brabant C, Mondriaan Fonds en het EU-programma Creative Europe.

april 28 2017

Details

Begin: 28 april 2017
Eind: 1 mei 2017
Prijs: €25
Evenement Categorieën: , , , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Baltan Laboratories

Kastanjelaan 500 Eindhoven, 5616 LZ Nederland

Telefoon:

+31(0)402946847

Bezoek de website van de locatie

Organisator

Baltan Laboratories
Telefoon: +31(0)402946847
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics