Eindhovens Kampioenschap Stoepranden 2016

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Stoepranden, je hebt vast wel eens gezien dat kinderen dit balspel op straat speelden. Misschien heb je het zelf wel eens gespeeld. Als je het leuk vond, dan is dit iets voor jou!

“Binnenkort worden, samen met andere Eindhovense basisscholen, de voorrondes voor het Eindhovens Kampioenschap Stoepranden gespeeld. Ook jouw school doet mee!”

“Stoepranden, wat is dat?”

Stoepranden is een balspel dat vroeger vaak op straat werd gespeeld. Ook jouw ouders hebben mooie herinneringen aan dit balspel, vraag het ze maar eens! Tijdens het kampioenschap wordt er met een draagbare kunststof stoeprand gespeeld. Hierdoor kan het kampioenschap op een veilige plek worden gespeeld. Om het stoepranden weer nieuw leven in te blazen wordt het Eindhovens Kampioenschap Stoepranden gehouden.

Voorrondes

Verschillende Eindhovense basisscholen, ook de jouwe, doen aan de voorrondes mee. Elke school bepaalt zelf wanneer de voorrondes gespeeld worden.

Het leuke van Stoepranden is dat het met de Kerby, de draagbare stoeprand, op alle ondergronden en door iedereen kan worden gespeeld: Jong tegen oud en jongens tegen de meisjes. Met Stoepranden kom je in beweging en het verbindt mensen op een plezierige wijze met elkaar.

Ben jij de allereerste winnaar van het Eindhovens Kampioenschap Stoepranden.

De finalisten winnen een eigen draagbare Kerby.

Het Eindhovens Kampioenschap Stoepranden is een onderdeel van de Nationale Straatvoetbaldag. De finale vindt plaats op donderdag 5 mei 2016, van 11.30 tot 15.30 uur. De finale wordt gespeeld bij het Klokgebouw op Strijp-S. Word jij de 1e Eindhovens Kampioen Stoepranden? Doe mee en meld je nu aan!

Novasports werkt samen met Sportformule Eindhoven toe naar één groot evenement: “Het Eindhovens Kampioenschap Stoepranden 2016”.

mei 05 2016

Details

Datum: 5 mei 2016
Tijd: 12:30 - 16:30
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Klokgebouw

Klokgebouw 50 Eindhoven, 5617AB

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics