Eindhovense Popdag 2018

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op tweede paasdag organiseren CKE Eindhoven, Centrum voor Pop- en Jazz-onderwijs – Muziekschool en POPEI alweer de vijfde editie van de Eindhovense Popdag.

Vanaf 12.30 uur vinden doorlopend optredens plaats van bands en singer-songwriters die hun sporen aan het verdienen zijn in Eindhoven. Zij strijden onderling om de publieks- en juryprijs. De line-up wordt later gepubliceerd op http://www.cke.nl/ep18.

De Eindhovense Popdag is gratis toegankelijk.

INFO VOOR DEELNEMERS
Het wordt een dag met een te gek popcollege in quizvorm, een fotoshoot, plus de kans om op te treden én mee te dingen naar diverse prijzen zoals awards voor beste performance, beste gitaarsolo, beste liedje enz. Ook maak je kans op de publieksprijs en de juryprijs voor de beste band of singer-songwriter.

Op de Eindhovense Popdag kom je in contact met andere muzikanten, doe je podiumervaring op en leer je in het popcollege van alles over het maken van muziek. Een fotograaf maakt gave publiciteitsfoto’s van jou of jullie band. En meedoen is nog gratis ook! Dus waar wacht je op? Schrijf je vóór 16 maart aanstaande in via http://www.cke.nl/ep18.

Foto: Roberto Bogers

april 02 2018

Details

Datum: 2 april 2018
Tijd: 12:30 - 19:00
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics