EVE Healthcare congres

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

EVE Healthcare verbindt de technische sector met de medische sector

Nieuwe invalshoeken en mogelijkheden ontstaan tijdens het EVE Healthcare congres van woensdag 30 mei 2018. Innovatie is onmisbaar in de zorg en de nieuwe technieken zullen de zorg tot een heel ander niveau tillen. Hoe kan technologie een rol spelen in de medische sector en wat is de meerwaarde ervan? Kan techniek het personeelstekort in de zorg terug dringen? Tijdens dit congres verdiepen wij ons in deze vragen en bekijken we dit vanuit verschillende invalshoeken.

Leren en ervaren
EVE Healthcare neemt je mee in de wereld van Virtual Reality, Augmented Reality, Mixed Reality, Robotica en nog meer Innovatieve toepassingen. Vanuit zes speerpunten doorlopen we deze verschillende technieken. Het congres zal niet alleen een leerzame dag zijn maar ook een hele belevenis worden. Bezoekers ontvangen tijdens de verschillende workshops en lezingen van professionals doelgerichte informatie die tijdens de demonstraties ook echt te beleven zijn! Zo kunnen de nieuwe technieken ook ervaren worden. Op deze manier krijg je nieuwe inzichten waardoor er creatieve ideeën zullen ontstaan die je samen met de professionals kunt omzetten in concrete toepassingen voor de medische sector van nu en de toekomst.

Accreditatiepunten
Deelname aan het EVE Healthcare congres levert je nieuwe kennis, ervaring en accreditatiepunten op.  Aan het einde van de dag ga je naar huis met nieuwe inzichten en de benodigde tools om je gewenste ontwikkelingen te bewerkstelligen. Er zijn maar beperkte kaarten beschikbaar dus meld je nu aan op www.enversed.com/eve en mis het niet!

mei 29 2019

Details

Datum: 29 mei 2019
Tijd: 10:30 - 17:45
Prijs: €375,
Evenement Categorieën: , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Veemgebouw | STRIJP S

Torenallee 80 Eindhoven, Netherlands

shopify analytics