Exclusieve pre-afstudeershow eerste lichting Metal Factory

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Na 3 jaar is het eindelijk zover. De allereerste lichting van de Metal Factory studeert af. Voordat het zover is geven 3 bands van de Metal Factory nog een exclusief pre-afstudeershow weg op donderdag 19 mei 2016. Zaal open: 20.00 uur. Entree: gratis.

Varosha is een death metal band met slam invloeden uit Eindhoven. De band staat garant voor een sterke performance, intense muziek en een atmosferische show. Met krachtige riffs en catchy ritmes is het moeilijk om niet te headbangen op hun muziek. Het doel van de band is om ieder podium plat te spelen en een goed publiek te inspireren en entertainen, maar ook de grenzen van extreme muziek te verleggen.

Salument neemt je mee op avontuur door het hoofd van mensen met psychische stoornissen. Met een combinatie van clean zang en grunts worden hevige emoties uitgebeeld. De band maakt prog met groove metal invloeden die je meeslepen van begin tot eind.

Met snelle, funky en groovy riffs, energieke opzwepende drums, bombarderende bas beats en betoverende vocalen met zeer toegankelijke melodieën geeft Cheesesteak Jimmy’s muziek zijn “soul” terug. Geïnspireerd door de rock giganten zoals Led Zeppelin, Jimi Hendrix, the Rolling Stones en Van Halen maar ook door bands als Hoobastank en Hinder combineert de band deze invloeden tot een unieke stijl van funky hardrock. Moeders houd jullie dochters thuis. Er is een nieuwe band gearriveerd en ze nemen de rock ’n roll levensstijl met zich mee.

Meer informatie: www.popei.nl

mei 19 2016

Details

Begin: 19 mei 2016
Eind: 20 mei 2016
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

shopify analytics