Expo | Disposition

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Expositie Disposition is een ruimtelijke installatie die meerdere perspectieven biedt.

Disposition is een woord met vele betekenissen. Hoe je je plaatst in een ruimte, maar ook hoe je je eigen gedachtes en indrukken plaatst.

Disposition staat (ook) voor onbevangenheid of voor iets wat zich perfect leent voor een bepaalde toepassing. En er is de betekenis van het op het punt staan om iets weg te gooien…

Al deze omschrijvingen passen bij de kleurrijke installatie die door Ulrike Jurklies opgezet werd. Een belevenisruimte die je meerdere perspectieven biedt en uitdaagt om verschillende indrukken op te doen.

Niet alleen de speelse kunststofobjecten, gemaakt van afvalmateriaal uit de kunststofindustrie door de Belgische onderneming Zweko Optics, maar ook de patronen op het biologisch afbreekbare wandbekleding zijn door Ulrike Jurklies ontworpen. Dat laatste, Gluetex Biovate, ontwikkeld door Big Impact, geeft de tentoonstelling een extra dimensie.

Ulrike Jurklies brengt alle elementen samen tot een bijzonder geheel; vormen, kleuren en materialen die elkaar versterken en uitnodigen om een bijzondere visuele ervaring op te doen.

Dagelijks open van 11:00 – 18:00 uur

oktober 22 2016

Details

Begin: 22 oktober 2016
Eind: 30 oktober 2016
Evenement Categorie:

Locatie

shopify analytics