Expositie Bus Metal Art

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tijdens de Dutch Design Week zal Bus Metal Art een aantal stukken exposeren in de zaal en café van POPEI. Bus Metal Art heeft al meerdere malen met succes geëxposeerd tijdens DDW, kom zeker even een kijkje nemen!

Stefan Bus van Bus Metal Art maakt al jaren design gemaakt van oude objecten. Ze hebben allemaal een industriële en stoere uitstraling, iets wat perfect bij POPEI past. “Uit financiële nood ben ik begonnen met het gebruiken van oude materialen, maar nu kies ik er heel bewust voor om met deze spullen te werken in mijn projecten. Blijkbaar spreekt veel mensen het aan dat ze oude objecten in m’n werken terugzien”, aldus Stefan.

Stefan werd geboren in 1973 en vond het vanaf kinds af aan al leuk om te sleutelen aan brommers, auto’s en motoren. Hij volgde ook een opleiding in de metaal- en autotechniek. “Ik vond het altijd al leuk om creatief bezig zijn en zo de alledaagse hectiek te ontlopen.”

Projecten die hij meeneemt zullen o.a. zijn:

XXL klok:
Bestaande uit oude spanten van varkensstal, oude karwielen, oud uurwerk van een kerkklok, oude wijzerplaat van kerktoren, etc. Met ingebouwde rookapparaat, 20 draaiende wielen en natuurlijk een juiste tijdaanduiding.

XL boomblaster:
Oude watertank, oude verwarmingspijpen, Harman Karbon versterker, speakers en subwoofer.

Brandweerfiets:
Oude invalidefiets, sierhekwerk, oude brand-haspel, etc.

Info: http://www.busmetalart.com/wp/

oktober 22 2016

Details

Begin: 22 oktober 2016
Eind: 30 oktober 2016
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics