FBA Bootcamp: ‘Start up!’

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Tijdens de Dutch Design Week organiseert coöperatie Founded By All een drietal bootcamps die in het teken staan van creativiteit, ondernemerschap en innovatie. Elke bootcamp biedt een interessant programma vol workshops, masterclasses en brainstormsessies. Hierbij nodigen wij je uit voor Bootcamp dag 2: ‘Start up!’. Er is beperkt ruimte dus vol is vol!

Ben jij een startend creatief ondernemer of denk je erover om voor jezelf te beginnen? Dan is de FBA Bootcamp ’Start Up!’ iets voor jou! Naast dat jij natuurlijk goed bent in je vak, wordt er als ondernemer nog veel meer van je gevraagd.

Deze dag staat in het teken van samenwerking, creatief denken, netwerken en marketing. Binnen een groep werk je aan een concept voor jouw bedrijf, evenement of organisatie dat je gedurende de dag uitwerkt tot een concreet businessplan.

Dankzij interessante workshops, leerzame masterclasses en natuurlijk goede onderlinge samenwerking leer je deze dag wat er allemaal komt kijken bij het runnen van een onderneming. Door samen te werken en kennis uit te wisselen, zul je zien dat creatieve processen en het opbouwen van een netwerk veel sneller gaan.
Doel is om de jury aan het eind van de dag, doormiddel van een korte pitch, te overtuigen van het (potentiële) succes van jouw concept.

Pitch-avond: Found-it 19.30 uur
De pitch-avond Found-it, begint om 19:30 uur en is vrij te bezoeken voor iedereen.
Als deelnemer van de bootcamp krijg je de unieke kans om je bedrijfsplan te pitchen voor succesvolle ondernemers op het gebied van design, marketing en coaching van start-ups. Zij zullen jou waardevolle feedback en tips geven. Neem je geen deel aan de bootcamp, maar ben je wel geïnteresseerd in nieuwe start-ups met potentie? Ook dan ben je van harte welkom!

Kortom, meedoen aan deze bootcamp geeft jouw start-up-plannen een boost!

oktober 22 2015

Details

Datum: 22 oktober 2015
Tijd: 12:00 - 18:00
Prijs: €10
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

Founded By All
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics