FeelGood Market 17 juni 2018

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

FeelGood Market 17 juni 2018

Kom ook (met vader) naar de FeelGood Market op zondag 17 juni! Lekker buiten op het ketelhuisplein. Met extra veel te eten voor mannen, goede mannen-muziek en mooie mannensieraden. Voor de vrouwen zijn er natuurlijk ook volop mooie, duurzame en aparte producten, meestal aangeboden door de maker zelf!
Je kunt jezelf, je geliefde en met name vader trakteren op allerlei stevige, wilde en exotische hapjes uit alle windstreken. Er is relax-terras met goede live-muziek. Je kunt je laten masseren of een coachingsgesprek krijgen.
De kinderen kunnen zich vermaken met allerlei knutsel en doe activiteiten, zoals mega bellen blazen. En er is ook kindermassage deze keer.
Dus, kom gezellig, dan maken we er met z’n allen een fijne vaderdag van, om nog lang over na te bomen!
Datum: 17 juni 2018
Waar : Ketelhuisplein, Strijp S Eindhoven
Tijden:   12:00-18:00
Prijs: gratis entree
Vlak naast station Strijp S
Parkeren: kan in de parkeergarage of gratis in omliggende buurt.
Of beter nog; Kom met de fiets of lopend!
 
Workshops en entertainment:
Mega bellen blazen, Rebalancing sessie, Kindermassage, Gratis Kinder knutsel plein, Stoelmassage, Thaise massage, Henna Art, Tai Chi, Coachingsgesprek, Quantum touch, Hondenluisteraar, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Schminken, Energetische sessie, Paranormaal gesprek, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Springkussen.
 
Live Muziek:

Daniel Kemish Daniel Kemish is een ‘Americana / Folk Singer’, geboren in Engeland, wiens stem recht naar de kern gaat. In 2015 reisde Daniel naar Nashville en nam zijn debuutalbum op in Ocean Way Studios. “Fools & Money” werd uitgebracht in 2016. In 2017 bracht Daniel een maand alleen door in een berghut, om in afzondering zijn tweede album te componeren. Geen elektriciteit / stromend water of telefoons en alleen een houtkachel voor verwarming / koken en smeltende sneeuw. Daniel kwam terug met een nieuw geluid en een nieuwe stijl die laat zien dat hij volwassen is geworden als zowel songwriter als performer. Dit is een van de echte grote artiesten die het nog steeds op een eerlijke manier doen.

A Million Shoes bestaat uit drie zeer enthousiaste muzikanten: Cees, Jack en Joseph. Zij beschikken over een groot repertoire van originele covers waar zij een swingversie van hebben gemaakt. Resultaat: een bekend geluid in een nieuw jasje. A Million Shoes speelt met authentieke instrumenten: contrabas, staande piano , gitaar, accordeon en drums. En ook niet onbelangrijk: Zij staan bekend om het maken van sfeer!

 DJ Nick leBeat met FeelGood Music!
juni 17 2018

Details

Datum: 17 juni 2018
Tijd: 13:00 - 19:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , , ,

Locatie

Ketelhuisplein

Ketelhuisplein Eindhoven, 5617AE Netherlands

Organisator

FeelGood Market
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics