FeelGood Market

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Ben je er ook bij op 21 augustus? Voor iedereen die nog even wil (na)genieten van vakantie- vibes, op zoek is naar inspiratie, mooie producten, lekkere hapjes, goede live-muziek en een fijn dagje uit. We gaan er weer een fijn feestje van maken, uiteraard gratis, op het Ketelhuisplein in Strijp-S, Eindhoven.

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit (voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops (vooral vele voor kinderen), fijne live muziek en super veel lekkere en aparte (bio) hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

Everything to make you FeelGood!


Live muziek:

The Moods: De hippie familie van The Moods surft op een golf van 60’s minded music. Met hun ‘pick it up where it left’ mentaliteit beloven ze je op menigeen leerzame trips te gaan begeleiden. Ze nemen je bij de hand door de fantasie werelden van leadzangers Joris Kuijs en Bastiaan Luning. Geïnspireerd door bands als The Beatles en Grateful Dead laten ze je het van je fontanel tot aan je kleine teen voelen.

Unwind: Is een muziekduo dat op aanstekelijke wijze akoestische covers voor je speelt. De keuze van songs, de soulvolle vocalen en de muzikale, ritmische uitvoering, (met behulp van loopsampler) maakt van Unwind een onderscheidende act die zowel in een intieme setting als op grotere evenementen tot zijn recht komt. Unwind betekent zoveel als ‘ontspan jezelf’. En dat is precies wat Unwind van je vraagt. Met akoestische versies van bekende ballads en popsongs. Maar ook met uiterst dansbare arrangementen van hedendaagse dancehits. Unwind is Hanneke van Bakel en Paul van der Weyde.


Workshops en entertainment:

Graffiti4 kids, Touch of Matrix, super bellen blazen, HondenLuisteraar, springkussen,
reading, pijnbestrijding-massage, pruiken en hoeden maken van foam, healing, stoelmassage, kinderyoga, gezichtsbehandeling, gratis kinder knutsel plein, paranormaal gesprek, energetische behandeling, henna art, Tai Chi, voedingsadvies, proeverijen, demonstraties, schminken door ‘Flow Free’, bouwen met bamboe, gitaarles, sjoelen, relaxen:-)

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1, Strijp-S, 5617 AE Eindhoven (bij slecht weer in het klokgebouw Strijp-S)

Wanneer: 21 augustus 2016 12:00-18:00 uur

Gratis entree!

augustus 21 2016

Details

Datum: 21 augustus 2016
Tijd: 13:00 - 19:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Ketelhuisplein

Ketelhuisplein Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

FeelGood Market
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics