FeelGood Market

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

FeelGood Market – September

Heb je ook zo’n zin in een eindeloze vakantie? Of heimwee naar het relaxte gevoel daarvan? Kom gezellig naar de FeelGood Market op 18 september! Altijd goed voor dat vakantiegevoel. Wat ontspanning, lekker eten en drinken, inspiratie en een leuke middag!
Uiteraard gratis, op het Ketelhuisplein in Strijp-S in Eindhoven.

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit voor het hele gezin. Met heel veel mooie en originele producten, workshops, (vooral veel voor kinderen) fijne live muziek en super veel lekkere en aparte, (bio) hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fair Trade, zijn de meeste producten handgemaakt. Zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

“Everything to make you FeelGood!”


Entertainment en Activiteiten:

Muziek:

Tollak: een heerlijke mix van funk, soulvolle blues en R&B. Tollak toerde met artiesten als Michael McDonald, Seal en Andrea Bocelli. Hij droeg bij aan opnames van artiesten als Earth Wind & Fire en Billy Idol. Met zijn geweldige mondharmonica spel en loepzuivere stem brengt hij elk publiek in vervoering.

Walk the Vehicle: Bas Elders en Casper Moeliker presenteren eigen werk. Tweestemmige akoestische rock muziek.

Workshops en entertainment:
Stempels maken, massage, henna art, touch of Matrix, super bellen blazen, schminken door Flow Free, klankconcert, HondenLuisteraar, springkussen, reading, healing, stoelmassage, gezichtsbehandeling, gratis kinder knutsel plein, Tai Chi, voedingsadvies, proeverijen, demonstraties, bouwen met bamboe, gitaarles, sjoelen, relaxen:-).

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1, Strijp-S, 5617 AE Eindhoven

Wanneer: 18 September 2016, 12:00-18:00 uur

Gratis entree!

september 18 2016

Details

Datum: 18 september 2016
Tijd: 13:00 - 19:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Ketelhuisplein

Ketelhuisplein Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

FeelGood Market
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics