Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Om de sombere maand januari wat op te vrolijken doen wij een Feelgood Market op
22 januari. Dus als je zin hebt in wat knussigheid, mooie producten, inspiratie, leuke activiteiten en goeie live muziek; kom dan ook……gezellig! Lekker warm, droog en met heel veel FeelGood vakantie vibes. Voor net dat extra zonnetje dat je wel kunt gebruiken.

De FeelGood Market is een lifestyle Market met handgemaakte en originele producten, inspirerende ideeën, wellness, massages, workshops en live muziek.

Workshops en entertainment:
Gezondheidstest, yogaworkshop, gezichtsbehandeling, gratis kinder knutsel plein, loterij, henna art, Tai Chi, voedingsadvies, proeverijen, demonstraties, schminken, bouwen met bamboe, gitaarles, springkussen, sjoelen.

Live Muziek:
Jordi Repkes: is al vanaf z’n 5e onafscheidelijk van zijn gitaar en het maken van muziek. Hij staat bekend om z’n melodische en virtuoze gitaarspel, waarmee hij tevens de finale wist te bereiken van de ‘Sena Guitar Awards’. Ook stond hij eerder al op Pinkpop en vloog hij met acts als Dj Bakermat, George McCrae en de Coronas de hele wereld over. Op het Conservatorium van Amsterdam kwam hij erachter dat het schrijven van eigen songs een nieuwe dimensie geeft aan zijn leven als muzikant. Op zijn eerste album brengt Jordi zijn verhalen en ideeën, die recht uit zijn hart komen, gecombineerd met prachtig en gevarieerd gitaarwerk. Zijn muziek valt het best te omschrijven als Americana-Pop. Bekende invloeden zijn Ryan Adams, Dire Straits en Pink Floyd. Zijn eerste album ‘Times Like These’ werd begin 2016 gereleased in een bomvol Merleyn in Nijmegen en is te beluisteren via Spotify en Itunes.

Dave Mochilero: de Colombiaanse singer & songwriter brengt je in latijns-amerika met zijn passie, akoestische gitaarspel, harmonica en voetpercussie. Geïnspireerd door the Gipsy Kings en Bob Dylan brengt hij zijn Spaanse verhalen in een intieme en krachtige performance.

Wanneer: 22 januari 2017 12:00 – 18:00 uur
Waar: Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven

Gratis entree!

januari 22 2017

Details

Datum: 22 januari 2017
Tijd: 12:00 - 18:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , , , , , , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

FeelGood Market
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics