Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

We gaan weer naar buiten! Op 19 maart a.s. staan we weer met de FeelGood Market op het Ketelhuisplein op Strijp-S met heel veel mooie, aparte en duurzame spulletjes, lekker hapjes, drankjes en fijne live muziek! Dus kom gezellig langs voor veel sfeer, mooie producten, inspiratie, leuke mensen en goeie live muziek. Come, feel and share the vibe!

De FeelGood Market is een lifestyle markt met handgemaakte, duurzame en originele producten, inspirerende ideeën, wellness, massage, workshops en live muziek.

Workshops en entertainment
Coaching, gezichtsbehandeling, HondenLuisteraar, gratis kinder knutsel plein, paranormaal gesprek, henna art, Tai Chi, coaching, voedingsadvies, proeverijen, demonstraties, schminken, bouwen met bamboe, gitaarles, springkussen, sjoelen.

Live Muziek
Will Whisson: Will’s geluid is een mix van akoestische rock, pop en folk in de sfeer van Ben Howard, Coldplay, Tom Petty en Dire Straits. Zijn optredens zijn een feestje met zijn unieke stemgeluid, virtuoze en percussieve gitaarspel en de loops die hij maakt. Kom het lekker meemaken, heel FeelGood.

Vera Zané: De prachtige, tedere en intense engelenstem van Vera Zané gaat je voorzien van een intense scheut kippenvel dwars door je lijf. De dynamische, strakke en luchtige ritmesectie van de bas en drums wordt beschaduwd door een geweld van gitaarwerk wat de ambiance van Vera Zané compleet maakt en in totaal uitkomt tot een eigen stijl van alternatieve pop. Vera Zané is een 4 koppige band die ontstaan is vanuit de Eindhovense opleiding Rock City Institute en de Rockacademie. Hierdoor is Vera Zané zeker geen onbekende in Eindhoven!

Wanneer: 19 maart 2017
Tijden : 12:00 18:00 uur
Waar : Ketelhuisplein 1,Strijp-S, 5617 AE Eindhoven

Gratis entree!

maart 19 2017

Details

Datum: 19 maart 2017
Tijd: 12:00 - 18:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , , , , , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Ketelhuisplein

Ketelhuisplein Eindhoven, 5617AE Nederland

Organisator

FeelGood Market
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics