Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op 21 mei staat de FeelGood Market weer lekker buiten op het Ketelhuisplein.
Met heel veel mooie, handgemaakte en originele producten, workshops, fijne live muziek en super veel lekkere en aparte ( bio) hapjes. Wist je al dat de FeelGood Market zich inzet voor duurzaamheid en Fairtrade? Zo zijn de meeste producten handgemaakt door degene die ze aanbiedt. Ook wordt er zoveel mogelijk gewerkt met gerecyclede, biologische en streekproducten. Everything to make you FeelGood!

Live muziek:
A Brighter Light A Brighter Light maakt oprechte en toegankelijke indie-popmuziek. De band stond in de finale van de Grote Prijs van Nederland in Paradiso, speelden live op Radio 1 en 3FM en werden geselecteerd voor de Popronde 2016. Liefhebbers van Ben Howard, Jose Gonzales en early-Coldplay zijn aan het goede adres bij A Brighter Light!

Die Vers Is een enthousiaste band die eigen frisse Nederlandstalige hiphop maakt over de liefde en het leven, met invloeden van rock en funk. Ze klinken als een mix tussen Typhoon, Doe Maar en Diggy Dex, maar maken toch echt eigen werk! Akoestisch of versterkt; zij zorgen voor een energieke, intieme en verrassende show.

Workshops en entertainment:
Papier marmeren, demo pruiken maken, workshops internationale dans, Super bellen blazen, Touch of matrix, (stoel)Massage, Energetisch consult, Gratis Kinder knutsel plein, Henna Art, FeelGood scan, Tai Chi, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Schminken door Flow Free, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Sjoelen, Springkussen, Relaxen op een zitzak.

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1,Strijp S, 5617 AE Eindhoven
Wanneer: 21 mei 2017
Tijden: 12:00-18:00 uur
Gratis entree!

mei 21 2017

Details

Datum: 21 mei 2017
Tijd: 13:00 - 19:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , , , , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

FeelGood Market
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics