FeelGood Market 15 Mei

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

We gaan er weer een fijn feestje van maken op 15 mei! Lekker buiten op het Ketelhuisplein.

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit ( voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops, fijne live muziek en super veel lekkere en aparte ( bio) hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

Everything to make you FeelGood!

Live muziek:

Dramali: Laat de zon maar doorkomen! Dramali speelt een mix van swingende jazz-afro beat, zeer Malinees… met een funky Groove en veel ruimte voor improvisatie. Kenmerkt door de bezwerende lijnen van de n’goni, een stuwende ritmesectie, speels en dan weer opzwepend: De ontwapenende zang van Dra, de interactie met het publiek en het enthousiasme van de muzikanten doen de rest… Dramali is een band waar je op terug blijft komen.

Smal Water Vuige dixie delta country blues. Dat is wat we maken. Teksten in onze moerstaal over ongepolijste zaken; liefde, angst, feesten en alleen zijn. De voetstampende Smal op zijn brullende snaren. Water met zijn opzwepende ritme en euforische melodieën. Je wordt haast gedwongen te luisteren. Je voeten tappen mee op het ritme, of je het wil of niet.

Workshops en entertainment:

Graffiti, Kindercoaching, Super bellen blazen, Gezichtsbehandeling, Massage, Wafels versieren, Gratis Kinder knutsel plein, Paranormaal gesprek, Kleuren, Drukpunt massage tegen pijn, Energetische behandeling, Henna Art, Kundalini Yoga, Tai Chi, Voedingsadvies, Proeverijen, Demonstraties, Schminken door Flow Free, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Sjoelen, Springkussen, Relaxen op een zitzak.

 

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1,Strijp S, 5617 AE Eindhoven ( bij slecht weer in het klokgebouw Strijp S)

 

Wanneer: 15 mei 2016 12:00-18:00 uur

Gratis entree!

mei 15 2016

Details

Datum: 15 mei 2016
Tijd: 13:00 - 19:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics