FeelGood Market met Sinterklaas

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De FeelGood Market is er weer op 17 november en ook Sinterklaas komt langs!

Ook nu het kouder word is er weer een FeelGood market! We staan dit keer binnen, in het klokgebouw.

Gezellig, inspirerend en ontspannend!

Op de FeelGood market vind je alles voor de decembermaanden. Met een rijk aanbod aan design, kunst, (bio/ kids)fashion, woonaccessoires origineel speelgoed, gezondheidsproducten, vintage, lifestyle, versproducten, culinaire hapjes, duurzame producten en nog veel meer; creatief, ambachtelijk en origineel werk met een verhaal, meestal aangeboden door de maker zelf, met daarnaast workshops en live muziek!

Ook voor kinderen is er natuurlijk weer van alles te doen.

En Sinterklaas heeft voor iedereen een lief woordje klaar.

Activiteiten en workshops:

Voetreflexmassage, Kinder-knutselplein, Coachingsgesprek, Henna art, Tarotkaartenlegging, Tuina massage, Springkussen. Voedingsadvies, Tai Chi, Proeverijen, Demonstraties, Schminken door Flow Free, Bouwen met Bamboe, Gitaarles, Relaxen.

Het terras met kleurige matten, zitzakken en houten tafels zorgt voor een sfeervolle hang-out plek om lekker onderuit te zakken met een biertje, cappuccino of glühwein met een hartig hapje of een stuk taart…

Live- Muziek:

STINCE STINCE is een zeskoppige band en maakt gebruik van zang, bas, drums, gitaar, saxofoon, trompet en synthesizer.  Zij schrijven eigen nummers, met jazz-technische aspecten vanuit de bigbandmuziek maar is tegelijkertijd erg toegankelijk. Hierbij schrijft de zangeres altijd zelf haar teksten, welke voortkomen uit persoonlijke gebeurtenissen. Diversiteit is een uitdaging, zo wordt er veel geëxperimenteerd met de toepassing vanuit verschillende genres. Zo is geen enkel nummer hetzelfde en verrast het telkens weer. Naast de elektronische set heeft STINCE ook een akoestische set ontwikkeld. Hier worden de STINCE nummers met een zwoele akoestische ondertoon gepresenteerd waarin de contrabas, akoestische gitaar en percussie de grootste verandering vormt. ( zie grote foto hieronder)

JUNELULY  Maurits  Vermeulen (27) en Frédérique Lambermont (22) hebben elkaar leren kennen door de muziek en vormen sinds april 2017 een akoestisch duo. Ze spelen ‘FeelGood’ (denk aan Jason Mraz, Jack Johnson, Beegees) en eigen geschreven  nummers. Hun nummerkeuze varieert van klein, gevoelig tot meerstemmige vrolijke klanken begeleid op akoestisch gitaar.

FeelGood Market staat voor het goede gevoel van mooie, eerlijke producten waarvoor niemand is uitgebuit. Producten gemaakt met aandacht en zorg; voor het product, de maker, de consument en de natuur.

FeelGood producten maken mooi en gezond. Ze zijn daarnaast hip, bruisend en inspirerend ‘and that’s why, they make you Feel Good’!

Met deze markt willen we de ouderwetse gezelligheid terugbrengen, opgepimpt met een flinke dosis vakantiesfeer, creativiteit, lekker eten, inspiratie en muzikaliteit.

Everything to make you Feel Good! 

Waar:             Klokgebouw Strijp S

Wanneer:        17 november 2019 en daarna iedere 3e zondag van de maand

Tijden:            12:00-18:00 uur

Prijs:               Gratis entree!

november 17 2019

Details

Datum: 17 november 2019
Tijd: 12:00 - 18:00
Evenement Categorieën: , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Klokgebouw

Klokgebouw 50 Eindhoven, 5617AB

Bezoek de website van de locatie

Organisator

FeelGood Market
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics