FeelGood Markt

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op 10 juli is de FeelGood Market op de 2e zondag van de maand. Daar gaan we weer en gezellig feestje van maken. Lekker buiten op het Ketelhuisplein op Strijp-S in Eindhoven.

De FeelGood Market staat voor een lekker dagje uit, (voor het hele gezin) met heel veel mooie en originele producten, workshops, fijne live muziek en super veel lekkere en aparte (bio) hapjes. En omdat FeelGood voor ons ook gaat over duurzaamheid en Fairtrade, zijn de meeste producten handgemaakt, zo mogelijk van gerecyclede materialen en streekproducten.

Everything to make you FeelGood!

Live muziek:
Fools for SoulVette Funk, met de juiste groove.
Een funk/soul band uit Rotterdam, die het publiek opzweept met een mix van oude soul en funk, met moderne invloeden. Met funky gitaren, scheurende Hammond orgels, blazers, de groovy soulstem van Marvin Kneefel, (bekend van The Voice) en een live-energie waardoor je er zin in krijgt. Mag je niet missen!

Bridget and the Goldfish: Een eclectisch en aanstekelijk geluid die de perfecte balans houdt tussen folk, indie, jazz, country, met een vleugje Franse chanson.
“We maken met liefde liedjes en soms liefdesliedjes in het Engels, Frans en Spaans. Gewapend met onze gitaar, mandoline, banjo, contrabas, accordeon en zang!”

Workshops en entertainment:
Graffiti, kindercoaching, stoelmassage, super bellen blazen, kinderyoga, demo stempels maken, ontdek je krachtdier, gezichtsbehandeling, gratis kinder knutsel plein, paranormaal gesprek, energetische behandeling, henna art, Kundalini Yoga, Tai Chi, voedingsadvies, proeverijen, demonstraties, schminken door Flow Free, bouwen met bamboe, gitaarles, sjoelen, springkussen, relaxen.

Waar: Ketelhuisplein, Ketelhuisplein 1, Strijp S, 5617 AE Eindhoven, (bij slecht weer
in het klokgebouw Strijp-S)

Wanneer: 10 juli 2016 12:00 – 18:00 uur

Gratis entree!

juli 10 2016

Details

Datum: 10 juli 2016
Tijd: 13:00 - 19:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics