Freedom is Bevrijdingsfestival Eindhoven

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Freedom is… festival
Op 5 mei is het zover het Freedom is… Festival in Eindhoven! Hier vieren wij samen de vrijheid! Eindhoven laat zien dat sport, culture, music and yummy food perfect samen gaan op deze onvergetelijke dag.

Music & Culture
Doe je Ding verzorgt het complete muziek programma met maar liefst twee podia. Op het hoofdpodium komen onder andere Winter Wave en By Us. BPM en Cultival Eindhovense Dj’s laten je relaxen in de Doe je ding lounge-area mede mogelijk gemaakt door Praxis Eindhoven. Mooie poetry worden overgedragen door Poetry Circle.
Larp workshops en een gezellige kleding markt ontbreekt deze dag niet.

Food
Daarnaast verzorgd de pijler gezondheid en 040 projects voor een echt festival chill plek waar je kunt genieten van een hapje en drankje van Slowlands Foodtrucks.

Sports & Culture
ZVV en Booster Eindhoven verzorgen deze dag het sport gedeelte waaronder de nationale straatvoetbaldag. Voor de meiden is er het BFF toernooi ter promotie voor het EK vrouwenvoetbal 2017. Aan het einde van de dag sluiten we sportief af met de topper ZVV vs. Oldstars!

Vette moves vanuit de Urban Culture kan deze dag niet ontbreken. E-moves zorgt ervoor dat stilzitten geen optie is. Dus kijk uit voor vliegende BMX’ers, skaters, breakdancers en trickers.

Houdt de facebook pagina in de gaten voor het completen programma.

See you there!

Freedom is…festival is een samenwerking van Doe je ding, BOOSTER, ZVV, Eindhoven sport, Dynamo Jeugdwerk en E-moves.

mei 05 2017

Details

Datum: 5 mei 2017
Tijd: 10:00 - 22:00
Evenement Categorieën: , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Ketelhuisplein

Ketelhuisplein Eindhoven, 5617AE Nederland

shopify analytics