Funki Bizniz Royale – Terrence Parker (Detroit USA)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Funki Bizniz Royale / Terrence Parker
Detroit USA, mag met recht de ‘house muziek hoofdstad’ van de wereld genoemd worden. Het episch centrum van elektronische beats dat legendes heeft voortgebracht als Derrick May, Carl Craig, Kevin Saunderson én Terrence Parker.

Op 22 september staat de legendarische Terrence Parker, of in short ’TP’. Bekend om zijn excentrieke turntablism-stijl en uplifting house sets achter de draaitafels van Funki Bizniz Royale en daar zijn we trots op want de TP-experience is meer dan een house set.

Resident dj’s Robob en Thomson. Chris, John, Bing en gastheer Martijn. En niet te vergeten Mark en Tony met hun possé, ze zijn er allemaal weer bij deze editie.

Dine & Dance
Samen met je vrienden lekker een hapje eten voordat je komt dansen bij Funki Bizniz Royale. Een intiem tafeltje voor twee? Een lange tafel voor al je vrienden? Of schuif je aan bij de Funki crew inclusief Terrence Parker? Ook deze keer is er weer een feestelijk diner gepland.

Restaurant Radio Royaal serveert een 3 gangen diner voor slechts 25,-. Je wandelt binnen tussen 19.00 en 19.30 uur en om 22.00 uur rol je zo van tafel de dansvloer op.

22 september 2018
Funki Bizniz Royale invites Terrence Parker – Detroit USA
Radio Royaal – Eindhoven
Terrence Parker – Robob – Thomson – Funki crew

 

september 22 2018

Details

Begin: 22 september 2018
Eind: 23 september 2018
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Radio Royaal

Ketelhuisplein 10 Eindhoven, 5617 AE Netherlands

Bezoek de website van de locatie

Organisator

Funki Bizniz
Email:
shopify analytics