GearJunks – Kemper, Helix, Headrush vs Amp Rig

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dinsdag 14 mei vindt een nieuwe editie van GearJunks plaats in POPEI. ‘In search of the holy grail of sound’, is dit dé meeting voor muzikanten en andere gearjunks die graag ouwehoeren over pedalen, gitaren, versterkers, andere gear en vooral de combinatie daarvan.

I.s.m. GUITARKING Boekel

Thema van deze editie:
Kemper/Helix/Headrush vs Amp Rig

In deze Gearjunks avond nemen we een kijkje in de wereld van gitaar versterkers en de nieuwste technologieën op dat vlak. Kemper, Line 6 Helix, Headrush… Wat is het nu eigenlijk? Wat doen ze precies en wat is de beste keuze? We gaan het je deze avond allemaal laten zien en horen. Ook gaan we je laten zien hoe het zich verhoudt met een traditionele versterker!

Je gaat erachter komen hoe alles werkt, wat de voor- en nadelen van het één kan zijn ten opzichte van het andere. Ook nemen we een kijkje in het profiling proces van Kemper en heb je natuurlijk de mogelijkheid om alles zelf te testen en vergelijken.

Over Gearjunks algemeen:
Deze maandelijkse meeting is een soort live variant van That Pedal Show. Proberen, luisteren… over smaak valt niet te twisten maar je kunt wel van elkaar leren, ideeën opdoen en vergelijken.

Vast gegeven zijn 2 gitaristen, met verschillende versterkers, gitaren, elementen en pedalen. Iedere keer is er een ander thema, die in de bijbehorende Facebook-groep van tevoren wordt bepaald. Gain Stacking, modulatie, delays, compressie, shoot outs om te kijken wat het beste klinkt, war of the clones met zelfbouw pedalen… wat je maar wil! Je kunt zelf ook gear meenemen, gekocht of zelf gemaakt.

We nodigen regelmatig gasten uit zoals bouwers van versterkers, gitaren en pedalen en bekende gitaristen. Kom in de Facebook-groep, leer nieuwe gelijkgestemden kennen, bepaal mee en blijf op de hoogte van de volgende editie: https://www.facebook.com/groups/gearjunks/

Meer informatie: www.popei.nl

 

mei 14 2019

Details

Datum: 14 mei 2019
Tijd: 20:00 - 23:00
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics