Gearjunks – versterkers, microfoons en speakers

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dinsdag 11 februari vindt een nieuwe editie van GearJunks plaats in POPEI. ‘In search of the holy grail of sound’, is dit dé meeting voor muzikanten en andere gearjunks die graag ouwehoeren over pedalen, gitaren, versterkers, andere gear en vooral de combinatie daarvan.

Deze editie: versterkers, microfoons en speakers. Aanvang: 20.00 uur. Entree: gratis (meld je wel even aan).Het thema van deze editie is ’versterkers, microfoons en speakers’. Wat heeft het effect van verschillende speakers, microfoons en ruimte op je geluid? Om dit aan te tonen sluiten de heren van GearJunks enkele versterkers aan op een Ox-Box (Universal Audio) en laten dit geluid via een PA horen.

Over Gearjunks algemeen:Deze maandelijkse meeting is een soort live variant van That Pedal Show. Proberen, luisteren… over smaak valt niet te twisten maar je kunt wel van elkaar leren, ideeën opdoen en vergelijken. Vast gegeven zijn 2 gitaristen, met verschillende versterkers, gitaren, elementen en pedalen. Iedere keer is er een ander thema, die in de bijbehorende Facebook-groep van tevoren wordt bepaald. Gain Stacking, modulatie, delays, compressie, shoot outs om te kijken wat het beste klinkt, war of the clones met zelfbouw pedalen… wat je maar wil! Je kunt zelf ook gear meenemen, gekocht of zelf gemaakt.

We nodigen regelmatig gasten uit zoals bouwers van versterkers, gitaren en pedalen en bekende gitaristen. Kom in de Facebook-groep, leer nieuwe gelijkgestemden kennen, bepaal mee en blijf op de hoogte van de volgende editie: https://www.facebook.com/groups/gearjunks/ Meld jezelf aan via marc@popei.nl

https://www.facebook.com/events/757285054681171/

februari 11 2020

Details

Datum: 11 februari 2020
Tijd: 20:00 - 23:00
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics