Geniet online van Manifestations tijdens de Dutch Design Week 2020!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Geniet online van Manifestations tijdens de Dutch Design Week 2020!

Kijk vanuit vier monsterlijke perspectieven naar de interactie tussen mens & technologie en ontdek de dilemma’s die de technische ontwikkelingen met zich meebrengen. Want wie is nu echt de Beauty en wie the Beast? Zijn wijzelf misschien het monster? Vreemd en angstaanjagend… of juist lief en menselijk zoals Koekiemonster? 

 

Denk aan robots, E-fashion, een moslima autocoureur, eenzame zwembadjes, babykleding voor moeders met smartphone verslaving, een wearable bullshit leugendetector, post apocalyptische video’s, emotie-monsters… Eindhoven als grote wapenhandel-stad, e-Girls en Gaming Girls, Terror of Beauty, de mooiste en coolste Instagram filters, Sansar en Second Life, 3D printed Haute Couture, Digital Brain Scan… Leer meer over jezelf, oplossingen voor veiligheid & verbondenheid in de publieke ruimte en meer. 

Je vindt alle projecten online op Manifestations.nl en op DDW.nl. Daar lees je ook meer over de live chats, live streams, 3D viewing rooms, video’s, second life en alle andere manieren om meer over de projecten te ervaren.

Veelbelovend talent

Tijdens Manifestations kom je niet alleen oog in oog te staan met de toekomst van technologie, je maakt er ook kennis met veelbelovende kunstenaars van de toekomst. Viola van Alphen en diverse gastcuratoren selecteren uit deze voorhoede en introduceren veel jonge, veelal recent afgestudeerde kunstenaars.

Laat je verrassen door de projecten van de expositie die voor 80% uit jonge talenten bestaat. Je ziet primeurs voordat ze opgenomen worden in de collecties van grote musea over de hele wereld. Ze dagen je uit met een scherp randje, maar blijven innovatief en speels. 

Bij Manifestations ontdek je hun werk voor het eerst en zie je hoe de innige relatie tussen mens en technologie tot bloei komt of juist volledig uit de hand kan lopen. Kunstenaars uit vorige edities zijn inmiddels opgenomen in grote internationale expo’s en museumcollecties.

oktober 17 2020

Details

Begin: 17 oktober 2020
Eind: 25 oktober 2020
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

Manifestations
Email:
shopify analytics