Glow Run Eindhoven

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Loop jij dit jaar weer mee in het mooiste decor van de wereld? Tijdens lichtkunstfestival GLOW vindt op zaterdag 19 november 2016 de tweede editie van de GLOW Run Eindhoven plaats. Een unieke 5,5 kilometer FUN RUN langs prachtige lichtkunstwerken. 

De GLOW Run is een fun run van 5,5 km lang, waarbij je start op het evenementen terrein van Strijp-S, dwars door een verlicht Eindhoven hardloopt en finisht op het TU-terrein. Op het TU-terrein sluiten we groots af met alle GLOW Run deelnemers.

 

Be Part of Art

We gaan niet zomaar hardlopen. Met de GLOW Run voegen we een extra kunstwerk toe aan de laatste avond van het lichtkunstfestival GLOW. Jij gaat dit kunstwerk creëren door met duizenden andere deelnemers door de stad te rennen. Jullie creëren één grote lichtslang langs de meest indrukwekkende lichtkunstwerken. De slang van mensen wordt van licht voorzien door de GLOW-gadgets die je ontvangt bij de aankoop van je ticket. Hiermee leggen we de basis voor de lichtslang, maar wees zelf creatief! Haal alles uit de kast om volledig te ‘glowen’, dan we gaan shinend de stad door en sluiten we de 11e editie van GLOW spetterend af op het TU-terrein.

november 19 2016

Details

Datum: 19 november 2016
Tijd: 23:00 - 23:55
Prijs: €27,50
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Strijp S

Strijp-S Eindhoven, 5617AB Nederland

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics