Hackathon UWV en SVB

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hackaton Digitale innovatie
Wij werken als UWV en SVB aan de sociale zekerheid in Nederland.

Waar streven we naar?
Miljoenen burgers hebben daarvoor met ons te maken. We streven naar optimale dienstverlening voor burgers; onze klanten. Dat betekent dat we onze dienstverlening continu verbeteren door nieuwe technische mogelijkheden toe te passen.

Help mee en win €2500
Jij kunt ons helpen bij deze innovatie door samen met ons te werken aan oplossingen voor dienstverleningsvraagstukken. Dat doen we tijdens deze hackathon. En misschien wordt jouw idee dan wel door de SVB of UWV uitgevoerd.
Naast het hacken zelf, kunnen deelnemers workshops volgen en zich presenteren voor een vakkundige jury met prominente personen vanuit de overheid en het bedrijfsleven.

De hoofdprijs is een geldbedrag van €2.500,- en de kans dat UWV en/of de SVB de bedachte oplossing gaan gebruiken. Zo leggen de winnaars van vorig jaar nu de laatste hand aan hun prototype zodat deze in productie genomen kan worden.

Wanneer is het te doen?
De hackathon vindt plaats op 27 en 28 oktober 2018 bij Seats2Meet Strijp-S in Eindhoven tijdens de Dutch Design Week. Deelname is gratis en er wordt uiteraard goed voor je gezorgd.

Meld je dus snel aan via de ticket button!

 

oktober 27 2018

Details

Begin: 27 oktober 2018
Eind: 28 oktober 2018
Evenement Categorieën: , , , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Seats2meet Strijp-S Eindhoven

Torenallee 24 Eindhoven, 5617 BD

Telefoon:

+31 040 7805039

Bezoek de website van de locatie

Organisator

Seats2meet Strijp-S Eindhoven
Email:
shopify analytics