Heavy Overleg Eindhoven

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op 6 juni (de zesde dag van de zesde maand, niet toevallig) vindt er weer een Heavy Overleg in ‘t Stroomhuisje plaats, een initiatief vanuit de Heavy Eindhovense muziekscene. Een informele avond waarbij er ook aandacht voor initiatieven, ideeën, concepten, bier en babbels die interessant kunnen zijn voor iedereen die zich in de Heavy Muziekscene van 040 en omstreken beweegt.

Vanaf 19.00 uur ben je welkom in het Stroomhuisje en vanaf 19.30 we hebben de volgende sprekers voor je in petto:

-Bram Jacobs en Joep Van Wegberg van de Muzikantine: vertellen over een uniek samenwerkingsverband dat ontstaan is in Horst. Ze hebben een paar jaar geleden een community gestart voor alles wat met muziek te maken heeft binnen hun gemeente. Dit startte met een klein project maar krijgt inmiddels geld van de gemeente om de bandcultuur in Horst aan de Maas te faciliteren. Ze hebben een inspirerend verhaal en laten zien waar samenbundelen van creatieve kracht toe kan leiden.

-Mirjam Sieben van POPEI: geeft handige PR/Communicatie tips voor muzikanten en iedereen die shows boekt of bezoekt

De avond wordt vakkundig aan elkaar gebabbeld door Lesley Klaverdijk (bassist Call It Off). Er is veel ruimte om te netwerken of gewoon elkaar een flink bij te babbelen. Dus kom vooral even kijken en vooral mee doen!

Graag tot 6 juni!
Heavy groeten namens Stroomhuis, Effenaar, Dynamo, POPEI en Eindhoven Rockcity crew!

juni 06 2017

Details

Datum: 6 juni 2017
Tijd: 19:00 - 22:00
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

shopify analytics