Het Ontmoetingsfestival

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Het Ontmoetingsfestival

De datum van het festival is bekend: Zondag 24 juni 2018 van 14.00 – 19.00 uur

De Eigen Wijs Stadboerderij is de prachtige thuishaven van het ontmoetingsfestival. De Eigen Wijs Boerderij is gelegen aan het Philips van Lenneppark in Eindhoven en is dé perfecte locatie voor een festival in de buitenlucht.

Op zondag 24 juni 2018 organiseren wij de tweede editie van ‘Festival Leuk je te Ontmoeten’. Een intiem festival in de buitenlucht, met alles erop en eraan. Binnen Eindhoven en omstreken zijn er al veel uitgaansmogelijkheden, zo ook vele festivals in de buitenlucht. Voor ‘onze doelgroep’ is hier nog weinig in te vinden wat aansluit bij hun wensen/behoeften. Wij zijn van mening dat iedereen de kans verdiend om uit te gaan. Een festival is voor velen de perfecte plek om nieuwe mensen te ontmoeten. Wij hebben daarom besloten om dit festival te gaan organiseren. Het beloofd een geweldige dag te worden, voor jong en oud. Er zal van alles te doen zijn, allerlei (ontmoeting)activiteiten, workshops, kraampjes, muziek, DJ’s, zangers, lekker eten en drinken. Kortom, alle ingrediënten voor een geslaagd festival.

Geld 
Let op! Je kunt tijdens het festival NIET pinnen. Neem dus voldoende contant geld mee!

Toegang is gratis! Let op: Aanmelden is wel verplicht!
Zet jezelf op de gastenlijst door jezelf hier aan te melden via het inschrijfformulier. Vol = vol!

Bereikbaarheid
De Eigenwijs Boerderij is bereikbaar via buslijn 401 en 402. Je stapt uit bij bushalte Evaluon en vanaf daar is het circa 15 min. lopen. Bij vragen, neem gerust contact met ons op, we helpen je graag!
Er is een fietsenstalling aanwezig, let op: parkeren op eigen risico! De fietsenstalling is niet bewaakt. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Een groot team van vrijwilligers is achter de schermen volop bezig om hier een onvergetelijke dag van te maken! Noteer de datum alvast in je agenda en houd de website in de gaten voor meer informatie..

Hier vind je binnenkort meer praktische informatie.
Wij hebben er zin in, tot dan!

juni 24 2018

Details

Datum: 24 juni 2018
Tijd: 15:00 - 20:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Eigen Wijs Boerderij

Oude Vensedijk 5 Eindhoven, 5652 RT Netherlands

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics