HET WILD BRAAD

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

HET WILD BRAAD @ Het Ketelhuis
07-08-16
Open: 15:00 (BBQ is gratis toegankelijk)
Feest: 22:00 – 02:00
Ticket Feest: €10,-
Adres: Ketelhuisplein 1, Eindhoven
Ticketlink: https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/het-wild-braad

JAMESZOO (DJ)
TIENSON (DJ)
AFRIKABOOMNADA (DJ)
+ Vinyl DJ’s gedurende de dag
——————————————————————————-
HET WILD en Ketelhuis slaan de handen ineen voor hét zomerfeestje: HET WILD BRAAD. Te beginnen met een BBQ op Het Ketelhuisplein waarbij ketelhuis crew zorgen voor een goede bodem en wij voor de goede muziek. Vanaf 22:00 start het feest in Het Ketelhuis met onder andere:

Jameszoo (BRAINFEEDER)
Wat een topjaar voor de Keizer van de freakbeats! Jameszoo, oftewel Mitchel van Dinther, heeft zijn debuutalbum uitgebracht op het prestigieuze Brainfeeder label van Flying Lotus en daarom moesten we hem terughebben voor deze zomerse editie van HET WILD. Jameszoo is een muzikale alleseter en is door de jaren heen uitgegroeid tot de koning van de jungle in de scene. Dat liet hij al eerder zien op ongeveer alle toonaangevende festivals in binnen- en buitenland. Zo gingen in Nederland Lowlands, We Are Electric, Dekmantal en STRP al voor de bijl. Next up: HET WILD BRAAD

Tienson (Jungle By Night)
Als we een HET WILD in de zomer doen, doen we het ook goed! Daarom hebben we Tienson geregeld, het creatieve brein van Jungle by Night. Maar Tienson is meer dan dat, want zijn mix van Afrobeat, funk, jazz, hiphop en alles wat daar tussen ligt, viel zelfs op bij de jongens van Dekmantel en sindsdien gaat het hard. Met Jungle by Night laat hij menig festival zweten en met zijn DJ-set hoort HET WILD daar ook bij.

AFRIKABOOMNADA (NL)
Het gaat hard met ‘onze’ funky bro-duo AfrikaBoomNada. Nadat deze HET WILD residents afgelopen Pitch heeft plat gespeeld zitten ze nu bij het tofste boekingskantoor van Nederland! Het gaat de goede kant op, dus check hun house, disco, hip-hop, wereldmuziek en nog veel meer nu het nog kan in Eindje. Werelddominantie komt eraan!

augustus 07 2016

Details

Begin: 7 augustus 2016
Eind: 8 augustus 2016
Prijs: €10
Evenement Categorieën: , ,

Locatie

Het Ketelhuis

Ketelhuisplein 1 Eindhoven, 5617AE Nederland

shopify analytics