HOE MAAK JE JE BEDRIJF STERKER, SLIMMER EN SNELLER?

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

HOE MAAK JE JE BEDRIJF
STERKER, SLIMMER EN SNELLER?

Dinsdag 7 mei 2019 organiseert 24 uur in bedrijf weer een 24U Kick Off in Grandcafé De Stip in SX, Torenallee 3 in Eindhoven, met als keynote spreker Camilla van den Boom van STURRM.

Camilla van den Boom is bedrijfskundige en oprichter van het strategisch adviesbureau Sturrm. Met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van strategie- en organisatieontwikkeling is ze een veelgevraagd adviseur van grote en middelgrote bedrijven. Ze werkte als management consultant bij Accenture, Andersen en Deloitte om bedrijven te helpen met het ontwikkelen van nieuwe strategieën, innovatieve businessmodellen en wendbare organisaties. Ze is gespecialiseerd in het creëren van voorwaarden om succesvol te kunnen opereren.

Haar methode 3458 helpt bedrijven om hun ambitie voor de lange termijn te vertalen naar prioriteiten en acties voor de komende 3 maanden, 4 weken, 5 dagen en 8 uur. Wat ga je NU doen om je ambitie op de lange termijn te bereiken? 3458 bevat kwalitatieve tools die je naast de gebruikelijke financiële berekeningen kunt gebruiken om inzichtelijk te maken hoe je bedrijf het beste de toekomst in kan gaan.

Tegenwoordig moeten bedrijven voortdurend hun bestaansrecht tegen het licht houden om relevant te blijven. Ze moeten zich bewust zijn van de snel veranderende omgeving en voortdurend inspelen op de dynamiek om hen heen. De vraag is niet langer waarom bedrijven moeten veranderen; de vraag is hoe. Hoe blijf je als bedrijf relevant? Hoe bereid je je voor op de toekomst? Hoe zorg je voor vooruitgang en groei?

Camilla neemt je mee in haar wereld van strategiemaken en organisatiekraken. Hoe maak je je bedrijf sterker, slimmer en sneller?

mei 07 2019

Details

Datum: 7 mei 2019
Tijd: 07:30 - 09:30
Prijs: Gratis – €30
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Grand Cafe de Stip

Torenallee 3 Eindhoven, 5617 BA Nederland

Bezoek de website van de locatie

Organisator

24 uur in bedrijf
Telefoon: 040 - 236 48 10
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics