HUISMERK (Fueled Up + Beaujacks)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Er zijn heel wat bands in de weer in de repetitieruimtes van POPEI. Vrijdag 15 april is het weer eens tijd om deze bands naar het café-podium te slepen tijdens HUISMERK. Dit keer met Fueled Up (rock covers) en Beaujacks (rock/blues). Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

Fueled Up
Fueled Up is in de loop van 2010 ontstaan uit de resten van NOID en Gopher Gravy. Het doel van Fueled Up is dampende Rock Covers te brengen en hiermee een breed publiek en ook onszelf te vermaken. Het eerste optreden van Fueled Up vond plaats op 10 oktober 2010 voor de bandcompetitie van Lust4Life in Arnhem en sindsdien heeft Fueled Up niet stil gezeten! Iedere maand werd er wel ergens opgetreden en deze optredens waren telkens vol vuur & enthousiasme. Inmiddels is wel bewezen dat Fueled Up zowel in een kleine kroeg als op een groot podium een feestje kan bouwen!

Beaujacks
Beaujacks is een actieve coverband uit Eindhoven met “a mixed bag of sounds and they all rock”! Zij staan daarmee garant voor een spetterende avond vol rock en blues. Verschillende klassiekers zoals Stones, Nirvana, AC/DC en ZZ Top komen voorbij en na 5 jaar ervaring worden deze met een eigen herkenbare stijl gespeeld. Naast optredens in Eindhoven en omgeving is de band bezig de zesde UK tour te organiseren en waren ze kwart-finalisten in de 2012 Benelux Clash of the Cover Bands. Dit jaar viert de club hun 5-jarig bestaan en ze gaan dat grootst aanpakken.

Meer informatie: www.popei.nl

april 15 2016

Details

Begin: 15 april 2016
Eind: 16 april 2016
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

shopify analytics