Huismerk – White Feather + Stonewall

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Er zijn heel wat bands in de weer in de repetitieruimtes van POPEI. Vrijdag 16 februari is het weer eens tijd om twee van deze bands naar het café-podium te slepen tijdens HUISMERK. Deze keer met Stonewall (rock-coverband) en White Feather (instrumentale progressieve rock). Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

Stonewall
Voortgekomen uit de as van Chapter 7, heeft rock-coverband Stonewall menig podium in de regio Eindhoven afgebroken. Na een aantal jaren van radiostilte heeft drummer Maurice van Baar een vat topmuzikanten opengetrokken om een doorstart te maken met de populaire band. Met Moon Dekkers op de 5 snarige bas, axe men Erwout Rotte en Koen Meijer en de prachtige stem van Saskia Dellebek-Cuppen, is het vernieuwde Stonewall klaar om de draad weer op te pikken

White Feather
White Feather is een instrumentale progressieve rockband die bestaat uit vier studenten uit regio Eindhoven. Sinds het ontstaan in 2014 is er inmiddels over een uur aan eigen nummers geschreven. Standaard song structuren worden vermeden ten gunste van melodieuze progressieve elementen en onverwachte tempowisselingen, afgewisseld met gewelddadige riffs en epische climaxen. White Feather laat zich lastig in een hokje duwen maar inspiratiebronnen Rage Against The Machine en Opeth zijn absoluut te herkennen.

februari 16 2018

Details

Datum: 16 februari 2018
Tijd: 21:00 - 23:59
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD Netherlands

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics