HUISMERK XL

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Er zijn heel wat bands in de weer in de repetitieruimtes van POPEI. Vrijdag 13 mei is het weer eens tijd om deze bands naar het podium te slepen tijdens HUISMERK. Dit keer een XL-editie met 3 bands, in de zaal van POPEI! Sweet ’n Sour (hardrock/rock), Sheverine (fuzz/stoner/bluesrock) en The Wozznames (rock). Aanvang: 19.30 uur. Entree: gratis.

Sweet ’n Sour
Sweet ’n Sour speelt (hard)rockcovers van o.a. Wolfmother, Thin Lizzy, Queen, The Cult, SOAD. De band bestaat uit Patric Schoenaker (gitaar), Dennis Hermsdorf (gitaar), Edwin Michelson (bas), Jurgen Paashuis (drum) en Chantal Bos (zang).

Sheverine
Sheverine is een band die je meeneemt in de moderne wereld van de Bluesrock. Exceptionele zanglijnen, scheurende gitaarriffs, krijsend orgelgebrul, een ongelofelijk strakke drummer en punchy baslijntjes zorgen voor een sensatie op het podium. Sheverine is ontstaan uit een idee van organist Sam en gitarist James, ze wilden muziek gaan maken die ze in nog geen ander bandje in de buurt konden ontdekken. Versterkt door drummer Sophie en bassist/gitarist Jens bouwen zij een muur van een geluid dat niet anders kan dan HARD.

The Wozznames
The Wozznames is een Eindhovense rockband die het podium betreedt met vooral eigen nummers. De band is een bont gezelschap met een voorkeur voor liefdevolle blues/rock en de set die ze zullen spelen kunnen we omschrijven als speels en ontspannen.

Meer informatie: www.popei.nl

mei 13 2016

Details

Datum: 13 mei 2016
Tijd: 20:30
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics