Hypergoods (TRY-OUT)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 16 november komt Hypergoods langs voor een try-out-show in POPEI! De muziek van Hypergoods is een Indie variant van elektropop, maar de band creëert hierbinnen toch haar eigen genre. Dus twijfel niet en neem een kijkje!

Hypergoods is een nieuwe eclectische blend van sferische synths, catchy vocals en frisse beats. Drie totaal verschillende young individuals die samensmelten op het podium. De elektronische beats worden gecombineerd met akoestische drums, maatwisselingen en invloeden uit de wereldmuziek, disco en de 90’s. De toetsen brengen sferische soundscapes terwijl de zang er met folk geïnspireerde melodieën een speels karakter geeft aan de muziek. Dit alles natuurlijk vanuit het hart geschreven en gespeeld. De missie van de band: clichés geen clichés laten zijn en diepte zoeken in de hedendaagse commercie.

In mei 2016 werd hun debuut EP ‘Land of Nowhere’ gereleased in een uitverkochte Melkweg, Amsterdam en kort daarna opgepikt door Radio 1. In mei 2017 is de band naar de States vertrokken en hebben ze daar een zeer succesvolle tour gespeeld. Nu zijn ze terug ‘thuis’, mis het niet!

Support vanavond wordt gespeeld door Eindhoven’s eigen SABBARDEYA.

Wanneer het triphop trio SABBARDEYA het podium bestijgt nemen de drie sleutel elementen; duisternis, enigmatisch en daadkracht je zintuigen over. Ze brengen een kruising van Björk, Nine Inch Nails en Portishead. Het doel is om jou te raken en het publiek mee te nemen in de unieke samenstelling van drums, bas, synths en zang dat zorgt voor interessante dansbare composities. Zie wat ze zeggen en voel de klanken. Dat zorgt dat je wordt meegenomen in de smaak van het verhaal waarmee SABBARDEYA jou overtuigt.

november 16 2017

Details

Datum: 16 november 2017
Tijd: 20:30 - 23:59
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics