Jodie Cash Fingers (ES)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

JODIE CASH FINGERS heet de nieuwste sensatie uit Spanje. Een swingende mix van rock & roll, rockabilly, blues, rhythm & blues, instrumental surf en soul passeert tijdens liveshows de revue.

Jodie Papaceit, zoals ze in het echt heet werd geboren in Barcelona in april 1990 als dochter van rock & roll en country muzikanten. Vanaf zeer jonge leeftijd wist ze dat ze haar leven zou wijden aan muziek. Als 7 jarige, beïnvloed door de liederen van Waylon Jennings, begon ze te zingen op familiefeesten, en nam enkele zang en vioollessen.

Op de leeftijd van 17 begon Jodie te zingen als tweede zanger in The Old Weekend Band, een country rock combo. Een jaar later was ze de leadzangeres van The Randles, een rockabilly band, waarmee ze haar eerste album en muziek video opnam.

Als twintiger treedt Jodie toe tot de Sparkles, een meisjes trio in de beste traditie van doo wop bands, Amerikaanse rhythm & blues en de jaren ’60.

Jodie Cash heeft ondertussen ervaring, charisma en een rijke stem. In het najaar van 2015 omringt Jodie zich met de beste muzikanten die ze kan vinden en ontstaat Jodie Cash Fingers.

Check hier hun single rollin’ swinging: https://www.youtube.com/watch?v=ptttd-Zxc-8

Official website: http://www.jodiecashfingers.com/

september 17 2016

Details

Begin: 17 september 2016
Eind: 18 september 2016
Prijs: €6,50
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

shopify analytics