Kevin Bachus Release Party (Rock ’n Grill special)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Singer-songwriter Kevin Bachus brengt vrijdag 1 juli z’n 5e release uit tijdens de release party in het café van POPEI. Zijn studiowerk evolueerde in de loop der jaren van het ingetogen singer-songwriter-genre tot een steeds bredere, toegankelijke popsound, met een groeiende diversiteit aan stijlinvloeden als americana, rock, folk, country en blues. Support: Kiki Mettler. Aanvang: 21.00 uur. Entree: gratis.

ROCK ‘N GRILL SPECIAL – vanaf 18.00 uur staat de BBQ van Rock ’n Grill roodgloeiend. Kom dus gezellig een hapje eten voor het concert!

Kevin Bachus (27-12-’78) schrijft sinds 1999 als singer-songwriter zijn eigen composities en brengt zijn muziek in de meest basale setting: enkel en stem en een akoestische gitaar. Zijn nummers gaan over alle facetten van het leven, waarbij zowel schaduwkanten als geluksmomenten belicht en bezongen worden. Zijn intense zang- en gitaarspel kent veel dynamiek waardoor zijn nummers klein, warm en intiem kunnen klinken, maar tegelijkertijd ook groots, meeslepend en krachtig.

Live wordt het materiaal met veel power vertolkt en voorziet Kevin de nummers van een luchtig en persoonlijk tintje door het publiek te vertellen over de oorsprong van zijn teksten en muziek. Door deze interactie én krachtige live-performance weet Kevin zélfs met autobiografisch getinte nummers een brug te slaan tussen hem en de luisteraar.

“Deze EP is er eentje waar ik zeer trots op ben”, aldus Kevin, “waarbij ik het verleden én het heden bewust vier en ik hoopvol en berustend de toekomst tegemoet ga. Wars van toeters en bellen, vertolkt in de eenvoud zoals ik mijn optredens sinds jaar en dag geef: solo en akoestisch.”

juli 01 2016

Details

Datum: 1 juli 2016
Tijd: 21:00 - 23:00
Evenement Categorieën: ,

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics