King-S Festival Koningsdag 2017

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

KING-S Festival Koningsdag 2017
Koningsdag met een vleug Strijp-S.

Gezellig samen, zaklopen, koekhappen en rennen met een wiebelend ei op je lepel. Veel meer dan deze eenvoudige basis-ingrediënten had je vroegâh niet nodig, om van Koninginnedag de leukste dag van het jaar te maken.

In Eindhoven weten we al jaren wat het recept voor een fijne Koningsdag is en hoe we dat het allerlekkerst serveren. Maar, smaken verschillen en veranderen met de tijd. Gelukkig maar, want diversiteit is juist wat het zo leuk maakt en verandering hoort nu eenmaal bij groei.

KING-S zet dit jaar de verjaardag van Willem alvast zachtjes op het vuur, om lekker lang smaak te kunnen trekken. Daarbij maken alle keukenprinsen en -prinsessen op Strijp-S weer gebruik van ‘eenvoudige, doch bijzonder smakelijke’ bestanddelen.

Je kunt kiezen uit vele verschillende smaken, van een stevige pot rock tot een exclusieve, elektronische smaaksensatie. Dat doe je lekker in de open lucht, of in een van de zalen van het Klokgebouw, waar elektronische dansmuziek het hoofdgerecht vormt.

Hekken liggen tegenwoordig zwaar op de maag. Daarom vind je op KING-S alleen het hoogst noodzakelijke hekwerk, bij de ingang. Zo heb je, eenmaal binnen, alle ruimte om met een wiebel-ei rond te rennen, als je dat leuk vindt. Ieder zijn ding, nietwaar? Koekhappen kun je tegenwoordig bij een van de vele eetgelegenheden en de springzak hebben we geruild voor een skateboard.

Wat altijd blijft is ‘gezellig samen’, het belangrijkste ingrediënt van KING-S, wat we op een eenvoudige, lage tafel serveren, bereikbaar voor jong en oud, groot en klein.

KING-S, Koningsdag op Strijp-S
Koningsnacht 26 april, in het Klokgebouw.

Koningsdag 27 april, buiten diverse podia en alle zalen van het Klokgebouw.

april 27 2017

Details

Datum: 27 april 2017
Tijd: 12:00 - 22:00
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Strijp S

Strijp-S Eindhoven, 5617AB Nederland

Bezoek de website van de locatie

shopify analytics