Klok Rock Orange #6

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dit jaar beleeft Klok Rock Orange zijn 6e editie. Wat in 2011 begon als muziekfeestje van Peter Pan Speedrock om liefhebbers van (stevige) rock een alternatief te bieden voor het doelloos rondslenteren tijdens Koninginnedag, groeide snel uit tot een volwaardig festival. Peter Pan Speedrock draagt hun aandeel in de organisatie dit jaar over aan Eurosjopper crew.

Dit jaar krijgt het festival voor het eerst twee podia: het hoofdpodium in de tent en de Eurosjopper stage, met o.a.: Death Alley, Navarone,Dave Vermeulen & Voltage en Agitator.

Peter van Elderen namens Peter Pan Speedrock: “Hoe gaaf ons eigen feestje Klok Rock Orange ook is, we hebben er dit jaar simpelweg geen tijd voor en dragen de organisatie daarom over aan de enthousiaste jonge honden van het Brabantse Eurosjopperfestival. Dat toffe festival in Lierop bestaat sinds 2003 en heeft een uitstekende naam opgebouwd dus we durven Klok Rock Orange met een gerust hart aan deze nieuwe generatie over te laten. Dat betekent dus dat we ons dit jaar nergens mee bemoeien en ook niet zullen optreden. We gaan gewoon in het gras liggen met een pilsje erbij. Dat is ook wel eens fijn!”

Het Eurosjopper-team zal vanaf dit jaar samen met Paaspop Events Klok Rock Orange realiseren. “Dit te gekke festival gaat een mooie zesde editie beleven”, vertelt Joop Soree bij monde van Paaspop Events. “Weer op diezelfde perfecte locatie op Strijp-S; weer gratis en met een grote overdekte tent en met een muzikaal programma waarbij de nadruk op rock & gitaren ligt – al zal er ook ruimte zijn voor minder heftige acts.” Koert van Lieshout (Paaspop Events en HYPERLINK “http://www.eurosjopper.nl/” Eurosjopper) vult aan: “Dit jaar komt de Eurosjopper stage er dus als tweede podium bij. Hier zullen bands optreden die tijdens eerdere edities van Eurosjopper de smaakmakers waren.”

Houd de Facebook pagina in de gaten voor updates!

april 27 2016

Details

Begin: 27 april 2016
Eind: 28 april 2016
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Ketelhuisplein

Ketelhuisplein Eindhoven, 5617AE Nederland

+ Google Maps

shopify analytics