Ladiesrun Eindhoven

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zondag 5 juni vindt de vierde editie van Ladiesrun Eindhoven plaats. Dit jaarlijks terugkerend loopevenement voor vrouwen gaat dwars door Strijp en kent drie afstanden; 5 km, 7,5 km en 10 km.

Het zeer afwisselende parcours loopt over Strijp-S en het Philips de Jongh wandelpark. Op verschillende plaatsen langs de route zullen muziekgroepen of een DJ zorgen voor extra sfeer.

Stand out and run!

De Ladiesrun Eindhoven is als een ‘dagje uit’. Het sportieve element weeg hierbij even zwaar als de nevenactiviteiten rondom het loopevenement die meer lifestyle-achtige componenten hebben. Een leuk sportief dagje uit voor een vriendinnenclub, zussenmiddag of teamuitje met collega’s. Daarnaast is de Ladiesrun Eindhoven uitermate geschikt als instapevenement voor vrouwen naar ‘grotere’ loopevenementen zoals de Marathon Eindhoven.

Dit jaar is gebouw SX aan de Torenallee 3 in Eindhoven hét trefpunt om voor en na het lopen gezellig samen te komen met andere loopsters én natuurlijk je eigen fans. Er is een DJ en het Centre Court Café zorgt voor heerlijke versnaperingen!

Steun Pink Ribbon
Je kunt met je deelname aan de Ladiesrun Eindhoven ook Stichting Pink Ribbon steunen. Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijneffecten van borstkanker. Je kunt hen steunen door een donatie te doen bij inschrijving en/of door op het speciale actieplatform je deelname aan de run te laten sponsoren.

Meer geld voor onderzoek is hard nodig, want het aantal borstkankerpatiënten blijft stijgen. Jaarlijks krijgen 15.000 mensen de diagnose, dat zijn 41 mensen per dag. Hoewel de overlevingskansen steeds beter worden, sterven er in ons land dagelijks 9 mensen aan de gevolgen van de ziekte.

Details

Datum: 5 juni 2016
Tijd: 10:00 - 15:00
Prijs: €13.50 – €18.50
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Stadsdeel Strijp Eindhoven

Eindhoven, Nederland

shopify analytics