Light Up Run

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

De Light Up Run, het uitbundigste en kleurrijkste loop evenement van Eindhoven. Een onvergetelijke nachtelijke beleving.

Op een toplocatie, aangemoedigd door heel Eindhoven zet je als Light-Up Runner heel Meerhoven op zijn kop! Tijdens het, hardlopend of wandelend afleggen van het 2 KM lange parcours, door Park Meerland en langs de historische hangar van Eindhoven, veranderen de Light-Up runners in een kleurrijk levend schilderij. Maar dat is nog niet alles! Aan de start en finish bij “De Hangar”, zal je worden ontvangen door een DJ die er een spetterend feest van maakt.

Bij de Light-Up Run is iedereen die 2 kilometer of meer kan wandelen of hardlopen van harte welkom! Onze loop is toegankelijk voor alle leeftijden (jonge deelnemers onder begeleiding van een volwassenen) en een grote glimlach is het doel. In de voorgaande edities hebben we deelnemers in de leeftijd van 8 tot 88 jaar mogen verwelkomen. Is 24 uur lang hardlopen net iets te lang? Maar wil je wél op een sportieve en ludieke manier bijdragen aan Make-a-Wish? Sta dan aan de start van de derde editie van de Light-Up Run op zaterdag 10 september om 22:00 uur.  Zet deze datum in je agenda en meld je aan, wees er snel bij want: VOL = VOL! Wanneer je hebt ingeschreven ontvang je buitenom je startnummer een uniek Light-Up pakket.

Tijdens Meerhoven24, waar de Light-Up Run een onderdeel van is, is “De Hangar”, het centrum van het meerhoven24 evenement, omgebouwd tot een heus festivalterrein, waar diverse activiteiten plaats zullen vinden, van kinderentertainment tot live muziek optredens en  verschillende foodstands. Kijk hier voor de actuele programmering

De Light-Up Run wordt gerealiseerd door Stichting Meerhoven24. Het doel van deze stichting is naast een evenement op te zetten wat deelnemers en bezoekers bindt, bij te dragen aan een goed doel.

Door alleen al mee te doen lever je een bijdrage aan de glimlach van een kind. “2 Run 4 A Big Smile”

Locatie:
De Hangar Meerhoven (Meerbos 4, Eindhoven)

Wedstrijd informatie
Datum: 10-09-2016
Starttijd: 22:00
Afstanden: 2,2 Kilometer
Parcours: Park Meerland (kaart)
Bijdrage: € 10,00

september 10 2016

Details

Begin: 10 september 2016
Eind: 11 september 2016
Prijs: €10
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

De Hangar Meerhoven

Meerbos 4 Eindhoven, 5658 LA Nederland

+ Google Maps

shopify analytics