Lighttown Blues 2017

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Eindhoven is een nieuw festival rijker. En wat voor één! Lighttown Blues 2017! Met niemand minder dan Supersonic Blues Machine, Kenny Wayne Shepherd, The Temperance Movement, Layla Zoe Fanpage, Aaron Keylock, Revel In Dimes en Hoodoo Monks staat het Klokgebouw Eindhoven op vrijdag 3 november 2017 helemaal in het teken van de gitaarblues.

Maar liefst acht bands zullen er optreden tijdens Lighttown Blues, verdeeld over twee podia. En om de shows in de grote zaal helemaal in stijl te kunnen beleven, zijn er voor Lighttown Blues Festival ook twee soorten VIP-kaarten te koop. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om met je vrienden of collega’s een eigen tafel te boeken in de speciale BB King Lounge. Details over de VIP-arrangementen kun je hieronder lezen en natuurlijk op de gloednieuwe website http://www.lighttownblues.nl.

De kaartverkoop van zowel de reguliere als de twee soorten VIP-tickets is nu van start.

Ticketprijs: € 39 (excl. servicekosten), via http://www.ticketmaster.nl
VIP-Ticket: € 99 (excl. servicekosten), via http://www.ticketmaster.nl
VIP-Tafel (4-persoons) in de BB King Lounge: € 950 (incl. servicekosten), via vip@loudnoise.nl. Meerprijs voor meer dan een vierpersoons tafel in de BB King Lounge: € 175 per persoon.

november 03 2017

Details

Datum: 3 november 2017
Tijd: 17:00 - 23:30
Prijs: €39
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Klokgebouw

Klokgebouw 50 Eindhoven, 5617AB

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics