MakeHealth Live

Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Ontwerp zorgtoepassingen bij de ‘Embassy of Health’ tijdens Dutch Design Week 2018

Ook dit jaar organiseren Waag, VanBerlo, Philips, Maxima Medisch Centrum en U Create de Embassy of Health op de Dutch Design Week 2018. Waag houdt tijdens de tentoonstelling Chronic Health: If not us then Who? een ‘open lab’ in een glazen huis, waarin burgers, zorg-professionals, ontwerpers en makers werken aan het ontwerp van ‘open design’- zorg-toepassingen: MakeHealth Live! We tonen hiermee het proces en de mogelijkheden van maakbare zorg.

Als talentvolle en enthousiaste student of startende professional nodigen we je uit om deel te nemen in MakeHealth Live. In een multidisciplinair team werk je drie dagen gezamenlijk aan zorg-toepassingen die er wat toe doen. We hebben plek voor 15 enthousiaste denkers en makers die van 24-26 oktober werken van 11:00-18:00 uur.

MakeHealth: open zorg-oplossingen

Heb jij een idee voor een oplossing die het dagelijks leven eenvoudiger maakt? Heb je een hulpmiddel, waarvan jij denkt dat het beter kan? Ben je een maker die zijn vakmanschap graag inzet om oplossingen te realiseren? Of vind je dat jouw ontwerp skills echt impact moeten hebben in de zorg? Dan zijn we op zoek naar jou!

Tijdens MakeHealth Live werk je in een team samen aan een concrete vraag. Ook staan onze experts voor jullie klaar om je te begeleiden bij specifieke vragen of technische uitdagingen. In drie dagen doorloop je het gehele traject; van ontwerp tot realisatie.

Met MakeHealth willen we nieuwe, open design-toepassingen ontwikkelen en deze online publiceren. Dit betekent dat jouw oplossing, met alle tekeningen en instructies op het internationale platform Careables te downloaden is. Dus iedereen kan jouw oplossing reproduceren of aanpassen. Je helpt dus niet alleen je team, maar ook de maatschappij verder.

Klik hier om je te registreren

Concrete case?

Heb je een concrete case die je met ons wil delen? Of heb je nog vragen, neem dan contact op met Jurre Ongering of Paulien Melis.

oktober 24 2018

Details

Begin: 24 oktober 2018
Eind: 26 oktober 2018
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Innovation Powerhouse

Zwaanstraat 31A Eindhoven, 5651CA Nederland

shopify analytics