Meerhoven 24 uur estafette

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Stichting Meerhoven 24uur Estafetteloop

Samen met je (loop)vrienden, collega’s, buurtbewoners of familieleden een ongelooflijk sportieve uitdaging aangaan en daarmee een unieke wens doen uitkomen van een kind met een levensbedreigende ziekte in Nederland. Dat is waar Meerhoven24 en Make-a-Wish voor staan! De 24-uur estafetteloop wordt dit jaar voor de 6e keer georganiseerd en ook deze editie hopen we, samen met de lopers, vrijwilligers en sponsoren, er een feest van te maken.

De 24-uur estafetteloop
De Meerhoven 24-uur estafetteloop vindt plaats op 10 en 11 september, met start- en finishtijd om 12:00. In totaal kunnen 25 teams deelnemen. De uitdaging is om als team zo veel mogelijk rondjes te lopen, op een parcours van 2,2 km door winkelcentrum Meerhoven en park Meerland. Hierbij wisselen de lopers van de teams elkaar 24 uur lang af. Alle opbrengsten van de 24-uur estafetteloop gaan naar het goede doel: Make-a-Wish.
Ook dit jaar zal de tijd weer elektronisch geregistreerd worden en een kleine wijziging in het parcours, dat nu door het winkelcentrum loopt. Daarnaast worden er vele activiteiten georganiseerd, waardoor ook het bezoekersaantal zal toenemen. Het onderkomen van de estafettelopers tijdens de loop wordt nu zo ingericht dat de lopers meer meekrijgen van alle activiteiten die rondom de Hangar en het winkelcentrum georganiseerd worden.

 

september 10 2016

Details

Begin: 10 september 2016
Eind: 11 september 2016
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement
shopify analytics