Mevrouwtje Op Mijn Schouder Middag

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Hoe kan je je fantasie gebruiken om jezelf weer wat gelukkiger te maken (als dat nodig is)? “In het boek “Het mevrouwtje op mijn schouder” van de Eindhovense schrijver en kindercoach Yvette den Brok – Rouwendal fantaseert de tienjarige Liz dat een mevrouwtje op haar schouder komt zitten. Met haar kan Liz praten als ze ergens mee zit. Dat helpt!

Deze kindermiddag is bedoeld voor meisjes en jongens die ook wel eens iets hebben waarbij ze hulp kunnen gebruiken van een onzichtbaar mevrouwtje ( of meneertje). Yvette praat met kinderen hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen of hoe ze dat misschien allang doen.

Maar bij praten alleen blijft het niet! Als je meedoet zit je samen met andere kinderen, met Yvette, met voorleesster Manoek Mertens – den Brok en met de twee toneelspeelsters Anniek en Crista Vlems op het toneel Je luistert naar stukjes uit het boek, je praat erover en misschien doe je wel een klein toneelstukje dat je ter plekke bedenkt. Is dat eng? Wel nee! Iedereen mag fouten maken, dus jij ook. Bovendien word je erbij geholpen door Anniek en Crista Vlems.

Meedoen? Stuur een email naar: info@yvettedenbrok.nl
Toegangsprijs: €5,- per persoon

maart 15 2017

Details

Datum: 15 maart 2017
Tijd: 14:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics