Nasmak Plus Minus (live recordings)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Nasmak Plus Minus neemt op donderdag 7 februari live voor publiek een nieuwe LP op voor Excelsior Recordings. De afgelopen jaren hebben ex-Nasmak leden elkaar weer gevonden en in deelbezettingen in de studio gewerkt.

Tickets: 5 euro
https://www.ticketkantoor.nl/shop/nasmakplusminus
Wegens beperkte plaats is het aan te raden tickets in de voorverkoop te kopen.

In de eerste week van februari komt Nasmak Plus Minus voor het eerst als groep bij elkaar om nieuwe songs te maken. De band gaat in POPEI dus geen oude Nasmak songs heropvoeren, maar speelt de nieuwe en vernieuwde tracks, die live met publiek erbij wordt opgenomen voor een nieuwe LP. Nasmak Plus Minus bestaat uit: Joop van Brakel, Toon Bressers, Henk Janssen, Peter Sijbenga en Janet Gilbert. Later dit jaar komt er een vervolgsessie met Truus de Groot erbij.

Nasmak
Nasmak ontstond in 1978 in Nuenen en oogstte met hun experimentele new wave zowel nationaal als internationaal succes met de combinatie van de traditionele gitaar/bas/drums-opstelling en experimenten met geluid, zoals het gebruik van een kraakdoos en tapes. De lp 4our Clicks werd door muziektijdschrift OOR uitgeroepen tot ‘misschien wel de beste plaat ooit door een Nederlandse groep gemaakt’. De plaat bevat inventieve, voor Nederlandse begrippen zeer oorspronkelijke muziek en geldt dan ook als een klassieker.

 

februari 07 2019

Details

Datum: 7 februari 2019
Tijd: 20:30 - 23:30
Prijs: €5
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics