Nataraj Eindhoven, African Dance!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

♬??:: ★ NATARAJ IN EINDHOVEN ★ ::??♬

? Dansen op Blote Voeten ?

Wat een heerlijke workshop op het programma! Laat je meenemen door de African Vibes van Issiaga Soumah, met LIVE percussie begeleiding!!

Oelala…. Dat gaat gaaf worden!

En alsof dat nog niet genoeg is hebben we daarna DJ Iradi! Deze dj vliegt van hot naar haar om te draaien. Maar deze avond gewoon met de auto naar Eindhoven! Yes!!!

————————————————————————-

★ TICKETS ★
online: https://www.chipta.com/nl/natarajeindhoven21april/11560/selectticket/
Aan de kassa van Nataraj: pinnen en contant

★ LET OP ★
Aan de bar van PopEi kun je alleen met een pinpas betalen!!!
Garderobe is contant

————————————————————————

:: ★ OVERZICHT ★ ::

★ Eat & Meet! Nataraj Eettafel!
Samen Delen aan tafel, vegetarische en vegan gerechten € 12,50 pp
17.30-19.30 u.
Aanmelden voor vrijdag 20-4 15.00 u
Tickets via ticket link of opgeven via de mail: jay@natarajeindhoven.nl

17.30 Eat & Meet
19:30 uur Inloop
20:00 start African Dance
21:30 start party DJ Iradi

★ In de lounge is er weer stoelmassage!!

———————————————————————

::★ 20:00-21.30 WORKSHOP AFRICAN DANCE ★::
Afrikaanse dans workshop met Issiaga Soumah, met LIVE percussie begeleiding!!
Voel de energie van Afrikaanse dans en laat je meenemen door de opzwepende beats van de djembé en de doundoun! Issiaga zal je met eenvoudige traditionele dansbewegingen uitnodigen in jouw eigen lijf. Geef je over aan het ritme van de muziek en dans er lekker op los. Alles is aanwezig op dit moment, de drukte van alledag kun je volledig van je afschudden. Met onze blote voeten maken we contact met de aarde en we dansen samen, verbonden met elkaar. Afrikaanse dans is energie en je hieraan overgeven leidt als vanzelf naar plezier. Geniet van de beweging, geniet van het moment, geniet van het samen doen. Afrikaanse dans en muziek is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een bijbehorend lied maakt het compleet. Samen maken we er een feestje van!

Issiaga Soumah is een professioneel dansdocent afkomstig uit Guinee Conakry (West-Afrika) Issiaga is een veelzijdig artiest. Hij is danser, zanger, percussionist en doundounfola! Het is zijn kracht de dans en het ritme te ontleden en hij zal je leren het ritme te horen, voelen en dansen. Aan de basis van Issiaga’s workshop staat de liefde voor muziek en passie voor Afrikaanse dans. Zijn aanstekelijke energie gecombineerd met de opzwepende ritmes zullen je uitnodigen om op jou eigen manier mee te doen.. Een uitdaging voor elk niveau! http://www.afrikadi.nl
http://www.youtube.com/watch?v=zYv-3Lf951s

:: ★ NATARAJ PARTY MET DJ IRADI ★ ::
21:30 – 01:30 uur
Lekker dansen op blote voeten met leuke mensen. Zo simpel kan uitgaan zijn! Nataraj is het feest voor oude en nieuwe hippies, gipsy’s en avonturiers van alle leeftijden. De verrassende muziek en relaxte sfeer bezorgen je een smile van oor tot oor. Geen wonder dat Nataraj al meer dan 10 jaar springlevend is.

Nieuwe vrienden zijn zo gemaakt maar je kan ook de hele nacht alleen in diepe trance dansen. Doe vooral waar je zin in hebt!

<3

april 21 2018

Details

Begin: 21 april 2018
Eind: 22 april 2018
Prijs: €12
Evenement Categorieën: , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Organisator

shopify analytics