Nationale Straatvoetbaldag

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op donderdag 5 mei 2016, op Strijp-S in Eindhoven, organiseert Dynamo Jeugdwerk in samenwerking met Straatvoetbalbond Nederland, Sportformule, Emoves, 040 projects en Mountain Bootcamps De Nationale Straatvoetbaldag in Eindhoven. Deze dag staat in het teken van het straatvoetbalkampioenschap. Daarnaast is er nog veel meer vertier met het Eindhovens Kampioenschap Stoepranden, een basketbal toernooi, optredens van DJ’s en heel veel verschillende workshops.

Informatie Straatvoetbaltoernooi
Een team bestaat uit minimaal 5 personen en maximaal 8. Ieder team moet een begeleider meenemen die minimaal 20 jaar oud is.
We hebben een toernooi in drie verschillende leeftijdscategorieën:
12 t/m 14 jaar
15 t/m 17 jaar

18+

De winnaars stromen door naar de landelijke finale in Amsterdam op 11 juni, 16 juli. We hebben een beperkt aantal plaatsen, dus wil je verzekerd zijn van deelname: ben snel en schrijf je in!

Aanmelden kan via www.svbn.nl! Deelname is gratis!

Spectaculaire side-events
Naast het straatvoetbaltoernooi zullen er allerlei andere activiteiten verzorgd worden zoals een survival parcours, the big jump, bootcamp activiteiten en longboard workshops. Ook wordt er een spectaculaire opening en BMX workshops verzorgd. Daarnaast zal er ook nog een basketbal toernooi en het Eindhovens kampioenschap stoepranden plaatsvinden.

Gedurende de dag zullen jonge DJ talenten zorgen voor sfeer op het terrein. Tevens wordt het terras van het Ketelhuis voorzien van entertainment en workshops met onder andere free running, calisthenics, tricking en nog veel meer.

Er zijn activiteiten en entertainment voor jong en oud dus nodig al je vrienden en familie uit en zorg dat je er bij bent!

mei 05 2016

Details

Datum: 5 mei 2016
Tijd: 12:00 - 21:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

shopify analytics