Night of the Nerds

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op dinsdag 21 mei 2019 vindt alweer de 9e editie van Night of the Nerds plaats tijdens de Dutch Technology Week in Eindhoven. Hét event voor wizkids en creatieve masterbreinen die alles willen meemaken en weten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek, creativiteit en innovatie.

Taal van de toekomst

Night of the Nerds is een event waar kunst, creativiteit en technologie samenkomen. “Technologie is hier uiteindelijk het doel niet. Kunst is dat ook niet. Het doel is dat beide disciplines gezamenlijk de samenleving dienen, en zo het pad banen naar innovatie”, zegt Cindy van den Bremen, gelauwerd designer van de Design Academy en designprogrammeur van Night of the Nerds. “Technologie is de toekomst en daarom is er behoefte aan creatieve, technologische talenten. Dat is ook de reden dat Night of the Nerds veel steun krijgt van partners uit het bedrijfsleven”, legt van den Bremen uit. Bij Night of the Nerds leren jongeren die op het punt staan om belangrijke keuzes te maken, aan de hand van bijvoorbeeld workshops en Techtalks hoe ze op een creatieve manier techniek kunnen toepassen. Zo kunnen ze zich laten inspireren door de talenten van nu en kennismaken met relevante competenties van de toekomst.

100 activiteiten

Dit jaar zijn er 100 activiteiten te bezoeken en te beleven tijdens Night of the Nerds. Stuk voor stuk innovatieve hoogstandjes op het snijvlak van tech en kunst. Van workshops, Techtalks, shows tot Experiences en ontmoetingsplekken. Ruim 5.000 bezoekers zijn er vorig jaar afgekomen op het bomvolle programma en de populariteit van het event is nu alweer gebleken, want het eerste blok is al helemaal uitverkocht! Wees dus op tijd met bestellen om op het tijdstip van voorkeur naar Night of the Nerds 2019 te gaan.

mei 21 2019

Details

Datum: 21 mei 2019
Tijd: 13:00 - 22:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , , , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Locatie

Klokgebouw

Klokgebouw 50 Eindhoven, 5617AB

Bezoek de website van de locatie

Organisator

shopify analytics