Noche Flamenca

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Zondag 16 oktober kun je in POPEI weer genieten in Spaanse sferen tijdens Noche Flamenca.

Live muziek en dans en eten gebaseerd op de Spaanse keuken in het gezellige PopEi-café. Tapas vanaf: 17.00 uur. Live muziek en dans vanaf: 19.30 uur. Entree: pay what you want (excl. eten).

Jessica Achten & Sol Acuña (Flamenco danseres/docent), Tijn van der Sanden (Flamenco/Klassiek gitarist) en Cristina Soler (zanger) zijn artiesten die zich voor langere tijd hebben gespecialiseerd in Flamenco. Zij zullen je deze avond meenemen in hun muziek en dans, en de vele kanten van flamenco laten zien. Flamenco is een kunstvorm uit Andalusië (Zuid-Spanje) en bestaat uit de viertal van zang, gitaar en dans. In Flamenco gaat het om het uiten van een gevoel (van intense triestheid tot grote vreugde), waarbij daarnaast het ‘compás’ (ritme) een grote rol speelt. Het is een temperamentvolle, expressieve en krachtige kunstvorm.

Deze avond wordt georganiseerd in samenwerking met de Eindhoven Expat Community, met als doelstelling expats en Eindhovenaren samen te brengen door middel van activiteiten. Zij geven onder andere input voor de Spaanse hapjes die vanaf 17.00 uur geserveerd worden. De entree is gratis, maar er is wel een ‘pay what you want’ constructie voor de live muziek en dans die er te zien is.
Meer informatie: http://www.popei.nl

oktober 16 2016

Details

Datum: 16 oktober 2016
Tijd: 17:00 - 22:00
Prijs: pay what you want
Evenement Categorieën: , , ,

Locatie

POPEI

Klokgebouw 300 Eindhoven, 5617 AD

Bezoek de website van de locatie

Organisator

POPEI
Email:
Website: Bezoek de website van de organisator
shopify analytics