Oekraine Experience (benefiet concert)

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Donderdag 26 mei 2016 vindt er benefietconcert Oekraïne Experience plaats in POPEI. Jongeren die verbonden zijn aan Eindhoven Bouwt organiseren dit concert om geld op te halen voor de Roma kinderen in Oekraïne. Voor maar 3,50 euro entree steun je het goede doel én kun je genieten van 3 acts: Ziggy Splynt (rock), The Wozznames (rock) en Kiki Mettler (singer-songwriter). Zaal open: 19.30 uur.

Ziggy Splynt
Ziggy Splynt is een Utrechtse rockband die met hun zware riffs en harmonieuze klanken voor een bombastisch geluid en een knallende show zorgt. Klassieke muziek, punk en funk heeft dit trio een eigen stijl doen ontwikkelen.

The Wozznames
The Wozznames is een Eindhovense rockband die het podium betreedt met vooral eigen nummers. De band is een bont gezelschap met een voorkeur voor liefdevolle blues/rock en de set die ze zullen spelen kunnen we omschrijven als speels en ontspannen.

Kiki Mettler
Kiki Mettler is een singer-songwriter uit het Brabantse Sint Oedenrode. Al heel haar leven is ze bezig met muziek en ze schrijft sinds 2013 haar eigen nummers. Tot nu toe schrijft Kiki vooral rustige autobiografische popliedjes met af en toe een up tempo gitaarslagje of een goede tokkel. Maar wat ze ook doet, het komt altijd recht uit haar hart!

Eindhoven Bouwt wil jongeren in Eindhoven en omgeving helpen zich in te zetten voor persoonlijk en maatschappelijk welzijn van hun medemens. Ze helpen ze daarmee hun talenten en hun identiteit te ontwikkelen, juist op het punt van verantwoordelijkheidsgevoel. De stichting is ontstaan vanuit het verlangen om jongeren uit Eindhoven samen op reis te laten gaan naar Oost-Europa.

Meer informatie: www.popei.nl

mei 26 2016

Details

Begin: 26 mei 2016
Eind: 27 mei 2016
Prijs: €3,50
Evenement Categorieën: ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

shopify analytics