Op zoek naar een band(lid)? Music Match Maker!

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Op zoek naar een band of bandlid? Op zaterdag 28 mei opent Muziekkompas de deuren van POPEI voor alweer de vierde editie van Music Match Maker! Muzikanten en bands die op zoek zijn naar medemuzikanten kunnen tijdens deze middag in contact komen met andere muzikanten om zo een complete band, duo of andere muziekgroep te vormen. Gezien de drukte vorige keer is het aan te raden jezelf van tevoren aan te melden.

Muziekkompas is een samenwerkingsverband tussen POPEI en de muziekscholen SingShop, Gehannes, Centrum voor Pop & Jazz en MijnMuziekles. Zij merken dat het voor muzikanten lastig kan zijn om een band te vinden. Andersom is het voor bands die een bandlid zoeken ook vaak lastig een geschikt persoon te vinden. Muziekkompas heeft daarom het initiatief genomen om naast het gebruik van het forum op www.muziekkompas.com, waarop muzikanten elkaar online kunnen ontmoeten, ook een offline ontmoetingsdag te organiseren. Deze dag is voor iedereen die met andere muzikanten samen wil spelen, zowel in kleine bezetting als in bandvorm, en is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Programma:
De middag begint met een intake tussen 13.30 en 14.00 uur. Daarna volgt er een showcase voor alle bands die een muzikant zoeken. Elke band speelt 1 nummer en wordt kort geïnterviewd. Daarna is het ook mogelijk voor solisten om zich te presenteren. Hierbij worden ze indien gewenst begeleid door de docentenband met docenten van Muziekkompas. De middag wordt afgesloten met eventuele individuele matches. Zo kan er een repetitieruimte ingedoken worden om elkaar beter te leren kennen of kan er meegedaan worden met de jamsessie in de zaal.

Aanmelden:
Alle bands en muzikanten zijn welkom! Gezien het succes van vorige edities is het aan te raden je van tevoren aan te melden door een mail te sturen naar info@muziekkompas.com met daarin je naam, leeftijd, instrument(en), favoriete muziekgenre(s) en wat voor een muzikant/band je precies zoekt. Muziekkompas zal dan meer informatie geven over de middag en actief gaan zoeken naar een match.

Meer informatie: www.muziekkompas.com

mei 28 2016

Details

Datum: 28 mei 2016
Tijd: 14:30 - 18:00
Prijs: Gratis
Evenement Categorieën: , , ,
Website: Bezoek de website van het evenement

Organisator

shopify analytics